Tabte 0-5: Jeg er utroligt stolt

Ungdomstræner Neil Critchley mener, at Liverpools purunge spillere gjorde det godt mod Aston Villa trods 0-5.

Liverpools spillere klapper ud til tilskuerne efter afklapsningen i Birmingham. Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix
Liverpools spillere klapper ud til tilskuerne efter afklapsningen i Birmingham. Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

Trods en afklapsning på 0-5 mod Aston Villa i Liga Cup'en er Liverpools U23-træner 'utrolig stolt' af spillerne. Det siger Neil Critchley efter nederlaget i kvartfinalen tirsdag aften.

- Jeg er utrolig stolt af den præstation. Jeg synes, at vi i lange perioder var godt med i kampen. I starten spillede vi fantastisk, og jeg synes faktisk, at vi var det bedre hold i de første 12-13 minutter, udtaler han til Liverpool FC's hjemmeside.

De unge Liverpool-spillere fik høvl mod Aston Villa. Foto: Ritzau Scanpix Engelsk fodbold Historisk lussing til Liverpool

Liverpool-manager Jürgen Klopp har taget hele sit førstehold samt to af de største talenter med til VM for klubhold, hvor Liverpool indtræder i semifinalen onsdag.

Liverpools deltagelse i turneringen i Qatar betyder, at Critchley stod i spidsen for det yngste hold i klubbens historie på Villa Park tirsdag aften. Startopstillingen, der indeholdt fem debutanter, havde en gennemsnitsalder på 19 år og 182 dage.

Neil Critchleys unge tropper fik sig en overhaling af Aston Villa. Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix
Neil Critchleys unge tropper fik sig en overhaling af Aston Villa. Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix
 

Det første mål kom på et frispark, hvor Aston Villas Conor Hourihane efter 15 minutter lidt heldigt listede bolden mellem alt og alle, og det andet faldt efter 17 minutter, da Liverpool-forsvarer Morgan Boyes ramte et indlæg fra Ahmed Elmohamady så skævt, at det strøg i en høj bue over keeper Caoimhin Kelleher.

Begik ikke særligt mange fejl
- Når man pludselig er nede 0-2, begynder man at klø sig i nakken og undre sig over, hvordan vi kom bagud 0-2, siger Neil Critchley.

- Jeg synes ikke, at vi begik særligt mange fejl i kampen, tilføjer han.

Ved pausen stod det 4-0 til Aston Villa, og i anden halvleg var det også hjemmeholdet, der sad på chancerne, før Wesley lukkede til 5-0 i overtiden.

- Jeg ved, at de (Aston Villa-spillerne, red.) styrede spillet en smule i anden halvleg - som seniorspillere ville gøre - men vi holdt helt til slut, siger Neil Critchley til liverpoolfc.com.

Liverpool fører Premier League med ti point ned til Leicester på andenpladsen, og Aston Villa er truet af nedrykning.

Henrik Møllgaard i nærkamp med GOG's Arnar Freyer Arnarsson i opgøret tirsdag aften. Foto: René Schütze/Ritzau Scanpix Håndbold VM-heltens mareridt: Det er helt hjernedødt!

Yussuf Poulsen var med til at få Leipzig tilbage fra 0-2 i pausen. Foto: Leon Kuegeler/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Yussuf Poulsens klub i vildt comeback

Diego Ribas og Flamengo håber på at kunne gentage triumfen fra 1981. Foto: Kai Pfaffenbach/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Skrækmodstander venter på Liverpool

18 kommentarer
Vis kommentarer