Annonce:
Annonce:

Tæt på drømmekøbet: CL-sensation koster Chelsea 300 millioner

Chelsea er angiveligt tæt på et af sommerens helt store transfer-mål, eftersom Tiemoue Bakayoko ventes at bytte Monaco ud med de engelske mestre

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Han har været en af de helt store åbenbaringer på det Monaco-mandskab, der i den forgangne sæson tog det franske mesterskab og alverdens fodboldhjerter med storm.

Nu tyder meget på, at det er et spørgsmål om kort tid, før Tiemoue Bakayoko skal blæse Premier League omkuld. Den 22-årige franske midtbanespiller er ifølge London Evening Standard kun et lægetjek fra at blive bekræftet som ny spiller i Chelsea.

Mediet skriver, at Champions League-profilen har stået øverst på Chelsea-manager Antonio Contes ønskeseddel, og de engelske mestre har angiveligt betalt små 300 millioner kroner til Monaco for at få Bakayoko til London.

Det er formodningen, at midtbane-sliderens helbred skal under lup ved en seance i næste uge - herefter kan han præsenteres i den blå trøje.

Annonce:

Hvis skiftet går igennem, kan Bakayokos ankomst på Stamford Bridge meget vel sætte gang i en interessant transfer-karrusel på det internationale marked.

Foto: AP
Foto: AP

For eftersom Chelsea allerede råder over flere store navne, der besidder de samme kvaliteter som Bakayoko, på den centrale midtbane i form af N'Golo Kante og Nemanja Matic, kan storklubben meget vel ende med at have for mange kokke på den front.

Her kan den serbiske landsholdsspiller ende med sorteper - og han kan meget vel tage konsekvensen, inden det så at sige bliver aktuelt.

For Matic menes således at være på blokken hos både Manchester United og Juventus, og landsholdsspilleren menes allerede i den forgangne sæson at have spekuleret i en afsked.

London Evening Standard mener dog, at prisen på Chelsea-stjernen skulle være lige i underkanten af 400 millioner kroner, hvorfor eventuelle bejlere altså skal grave dybt i lommerne.

Først skal Chelsea dog gøre det samme, hvis Bakayoko skal sætte sine fødder på Stamford Bridge ...

Transferdrama: Fire kæmpeklubber klar med giga-bud på stjerne

Liverpool-skifte på plads: Klopp køber profil for 290 mio

Schmeichel drømmer om sønnike i United

Bag om Ronaldo-balladen: Derfor vil han væk - og her er mulighederne

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: