Annonce:
Annonce:

Tager hævn over rivalen: Se Liverpool-stjernens bizarre klausul

Football Leaks og et fransk medie er klar med flere bizarre afsløringer fra fodboldens verdenstop. Nu er det kommet frem, at Liverpool-stjernen Roberto Firmino er forhindret i at skifte til en af rivalerne  

Roberto Firmino kommer næppe til Arsenal på noget tidspunkt i sin karriere. Det mener Football Leaks og mediet Le Soir i hvert fald at vide. Foto: All Over Press.
Roberto Firmino kommer næppe til Arsenal på noget tidspunkt i sin karriere. Det mener Football Leaks og mediet Le Soir i hvert fald at vide. Foto: All Over Press.
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Med hele fem kasser i 13 Premier League-kampe indtil videre er brasilianske Roberto Firmino en af de varmeste nytårsraketter i ligaen og Liverpool netop nu. Og så er der måske flere konkurrenter, der har kig på scorekongen.

Men mange af dem kan glemme det. Football Leagues kan i samarbejde med det franske medie Le Soir nemlig afsløre, at Firmino har en ret krads frikøbsklausul, som selv de rigeste klubber vil have vanskeligt ved at udløse. Af et dokument fremgår det, at Firmino i 2015 fik en frikøbsklausul på 98 millioner euro, 730 millioner kroner, da han skiftede fra tyske Hoffenheim i 2015.

Samtidig fremgår det af klausulen, at Firmino under ingen omstændigheder kan skifte til rivalerne Arsenal.

Annonce:

Både mediet Pundit Arena og goal.com spekulerer i, at Arsenal-klausulen og den høje frikøbsklausul er lavet, fordi Liverpool stadig er onde i sulet over et ifølge dem useriøst Arsenal-bud på Luis Suárez tilbage i 2013.

Her bød Arsenal angiveligt 41 millioner pund, cirka 360 millioner kroner, fordi London-klubben troede, at det var beløbet, Suárez kunne købes fri for. Men den gik som bekendt ikke. Og nu 'skærer' Liverpool så hånden af rivalerne med Firminos monsterklausul. Altså, hvis Arsenal skulle vise sig at være interesserede i Liverpool-målmageren.

Samtidig undgår de med det høje beløb i klausulen, at andre mulige købere kaster sig over brasilianeren.

Agüero koster kassen
Le Soir og Football Leaks kan samtidig afsløre, at Sergio Agüero angiveligt er en dyr herre for Manchester City. For hver gang argentineren scorer 15 mål for City skal englænderen angiveligt betale 2,2 millioner til hans gamle klub Atlético Madrid.

Annonce:

Derudover mener Le Soir at vide, at Tottenham-forsvareren Toby Alderweireld skal have en frikøbsklausul på 30 millioner euro, 225 millioner kroner. Men den historie afviste Tottenham tilsyneladende mandag aften.

Det skriver den engelske journalist Matt Law:


- Tottenham afviser her til aften, at nogen af deres spillere har frikøbsklausuler i deres kontrakter, skriver Law.

Til gengæld melder journalisten ikke noget om et andet Le Soir- og Football Leaks-rygte, som går på, at Hugo Lloris, Tottenhams keeper, skulle få godt 30.000 kroner i bonus, hver gang Tottenham taber en kamp.

Firmino- og Agüero-afsløringerne er blot de seneste i en række Football Leaks-afsløringer, som blandt andet tæller en Cristiano Ronaldo-milliard, som er skjult i skattely samt Michael Laudrups agent, Bayram Tutumlu, der som tredjepart har tjent minimum 32 millioner kroner på spillerkøb.

Agentens svindelsager afsløret: Her er Laudrups reaktion

Viktor Fischer fik hovedrolle i Middlesbrough-sejr

Bidsk Zlatan fnyser af journalist efter voldsom tackling

Lyver Laudrup? Modsiger sig selv i Tutumlu-affæren

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

DAGENS EB+

Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Annonce:
Annonce:
Annonce: