Tak for pengene, men: Kinas vilde pengebeløb går for vidt

Antonio Conte er ikke vild med, at penge kan købe alt, som tendensen er ved at udvikle sig til på grund af Kinas indtræden på topniveau

Antonio Conte er forarget over de skyhøje lønninger, spillerne i Kina får tilbudt. Foto: AP/Rui Vieira
Antonio Conte er forarget over de skyhøje lønninger, spillerne i Kina får tilbudt. Foto: AP/Rui Vieira

For bare få dage siden blev det officielt, at Chelsea-manager Antonio Conte solgte Oscar til Shanghai SIPG for op mod 460 millioner kroner, men nu kritiserer italieneren selv de store summer, han blev lokket af.

Conte mener nemlig ikke, det er positivt for sporten, at Kina tilbyder så mange penge til klub og spiller. Seneste tilfælde er en unavngiven kinesisk klub, der tilbød Real Madrid over to milliarder kroner for Cristiano Ronaldo, som kunne se frem til en årsløn på 750 millioner kroner.

- Jeg synes, det er en utrolig historie. Vi taler rigtig meget om penge, og jeg vil ikke tro på det. Jeg mener, at vi taler om så mange penge, at det ikke er rigtigt, siger Conte ifølge goal.com.

Det er også kun ganske få nætter siden, Carlos Tevez blev præsenteret i Shenhua FC, hvor argentineren kan se frem til en årsløn på op mod 600 millioner kroner.

Carlos Tévez bliver den bedst betalte fodboldspiller i verden. Foto: AP Intl. fodbold Verdens bedst betalte: Så meget kan Tévez købe for vanvidsløn

- Jeg så den sidste kontrakt, den med Carlos Tevez. Jeg synes, vi taler meget om penge. Denne slags tilbud er utrolige, og det er meget svært for spillerne at sige nej.

- Men jeg må være ærlig. Jeg synes ikke, det er rigtigt, for man må have respekt for penge, og når der så er denne slags tilbud, så er jeg ikke enig i denne situation, afslutter Conte.

Ifølge Daily Mail står Antonio Conte til selv at tjene 56 millioner kroner om året for sin managerrolle i Chelsea.

Intl. fodbold Agent afslører vanvids-bud på Ronaldo

Den engelske dommer Mark Clattenburg kan være på vej til den kinesiske liga. Foto: AP Premier League Kina fortsætter med vilde skifter: Lokker verdens bedste dommer

Intl. fodbold Real Madrid-stjerne kan blive Kinas næste kup

18 kommentarer
Vis kommentarer