Taler Zidane om Eriksen her?

Der kan stadig nå at blive hentet et par store spillere ind inden transfervinduet lukker på mandag, afslører Real Madrids træner

Hvad er status på Christian Eriksen? Allan Olsen sætter ord på hans situation. Producer: Kristian Hansen

Der er mindre end to dage til, at transfervinduet lukker, men der kan stadig være optræk til nogle store handler inden for de næste par døgn.

Sådan lyder det fra Real Madrid-træner Zinedine Zidane ifølge GOAL, hvor han med et smil på læben åbnede op for, at der kan være et par transferbomber undervejs.

- Vi må se indtil på mandag kl. 12:00. Alt kan ske. Én bombe, to bomber... Vi må se, lød det gådefuldt fra den franske legende.

Skulle det dog ende med, at der ikke hentes flere spillere til Real Madrid, er Zidane da også ganske tilfreds med sin nuværende trup.

Er Christian Eriksen en af Zinedine Zidanes bomber? Foto: Ritzau Scanpix
Er Christian Eriksen en af Zinedine Zidanes bomber? Foto: Ritzau Scanpix
 

- Jeg er meget stolt af den trup, jeg har. I sidste ende er De de bedste for mig. Jeg er tilfreds med den trup, jeg har, og jeg kan ikke klage. Hvis jeg klagede, burde jeg finde et nyt job, afsluttede Zidane.

Blandt de mange store spillere, som i løbet af sommeren er kædet sammen med Real Madrid, er blandt andre Manchester Uniteds Paul Pogba, Sportings Bruno Fernandes og ikke mindst danske Tottenham-stjerne Christian Eriksen.

Det skal derfor blive spændende, om en af disse når at skifte til 'kongeklubben' i 11. time.

Lørdag er afgørelsens døgn for Eriksen. Foto: Matthew Childs/Ritzau Scanpix Premier League Nu falder Eriksen-afgørelsen: - I dag eller aldrig

Mauricio Pochettino og Christian Eriksen er to navne, der forbindes med en exit i Tottenham. Men træneren skal ingen steder, siger han. Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix Premier League Eriksens chef afviser 'åndssvagt' rygte

Kommunikationen mellem Eriksens agent og klubbens ejer er helt forstummet. Foto: Michael Dalder/Ritzau Scanpix Premier League Ny udvikling: Afslører Eriksen det hele her?

Andrea Pirlo er blandt de nye ikoner i FIFA 20. Foto: EA Sports Sport og Spil Store ændringer: Sådan bliver FIFA 20

85 kommentarer
Vis kommentarer