Terry fik sin ønskekontrakt og et gigantisk lønsmæk

John Terry måtte sluge et gigantisk lønfald for at blive i sin elskede London-klub Chelsea

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Chelsea-legenden John Terry fik sit eget store ønske opfyldt i går, da han skrev en et-årig kontraktforlængelse med hjerteklubben fra Vestlondon. Klubben som Terry har spillet mere end 700 kampe for.

Chelsea meddelte ellers tilbage i januar, at han ikke ville få en ny aftale med klubben, men til slut fandt parterne alligevel hinanden, og 35-årige Terry takkede dermed nej til et særdeles lukrativt eventyr i Asien. Det fortæller både The Sun og The Mirror

Men den ønskede forlængelse med Chelsea blev bestemt ikke billig for Terry. Anføreren måtte således sluge en kæmpe lønnedgang for at blive i klubben. Således er hans nye kontrakt skåret 2/3 af hans oprindelig løn, sådan så han nu tjener 50000 pund om ugen (ca. 480.000 kroner), hvor han tidligere modtog svimlende 150000 pund (ca 1,5 mio kroner) om ugen.

John Terry kommer derfor fortsat ikke til at lide nød. Og en månedsløn på omkring to millioner kroner er bestemt en overordentlig god hyre for en mand, der primært må se frem til bænketjansen i den nye sæson.

Klub-manden John Terry tager en tørn mere for Chelsea. (Foto: AP) Chelsea Terry får endnu et år i Chelsea under Conte

Uagtet Terrys nye status så var det en meget glad forsvarsspiller, der fortalte om sin og familiens glæde ved en kontraktforlængelse med klubben, der var hans ti-årige tvillingers bedste fødselsdagsgave nogensinde

- Georgie og Summer Rose har fortalt mig, at de har fået den bedste fødselsdagsgave nogensinde. Farmand bliver hos Chelsea. De er rigtige Chelsea-folk, ligesom deres far, skrev John Terry på Instagram i går.

Husker du, da John Terry var på besøg i Brøndby

11 kommentarer
Vis kommentarer