Tidligere Brøndby-boss advarer: van Gaal eksploderer!

René Meulensteen har bestemt ikke pæne ord til overs for landsmanden Louis van Gaal

René Meulensteen er ikke en af Louis van Gaals største tilhængere. (Foto: AP)
René Meulensteen er ikke en af Louis van Gaals største tilhængere. (Foto: AP)

Det blev til et kort ophold i Brøndby, men ellers er René Meulensteen mest kendt for sine mange år som assistenttræner under Sir Alex Ferguson i Manchester United.

Men da skotten takkede af i United inden sidste sæson, var det også slut for Meulensteen, der siden da har set Manchester United være i store problemer under David Moyes og i starten af indeværende sæson under Louis van Gaal.

Specielt den nuværende United-manager får hårde ord med på vejen fra Meulensteen, der beskriver van Gaal som en tikkende bombe.

Se Liverpool smadre Manchester United på Old Trafford her:

- Han vil eksplodere på et tidspunkt. Sådan er han. Mærk jer disse ord. Hvis man har siddet med van Gaal, vil man forlade samtalen og tænke: "Er jeg 12 år"? Han taler til dig, som om du ikke aner noget. Han vil kigge på dig og tænke: "Hvad vil du? Jeg er Louis van Gaal". Han er ikke min kop te, lyder det kontant fra Meulensteen i et interview med The Telegraph.

Udover van Gaals personlighed er Meulensteen heller ikke imponeret over landsmandens præstationer i den engelske storklub trods holdets stime på fem sejre i træk.

Se doven bulgarer skyde Liverpool i sænk her:

- For mig er det en stor overraskelse, at van Gaal ikke har fået holdet til at spille bedre endnu. Vi nærmer os jul, og se på præstationerne. Jeg ser stadig ingen rytme. De har vundet fem i træk, men blev spillet ud af banen mod Arsenal og skulle også have tabt mod Southampton, siger Meulensteen.

René Meulensteen nåede fem år i United, inden han uden held forsøgte sig med jobbet som cheftræner i Fulham og russiske Anzhi.

Se optakt til Manchester United-Liverpool i tv-klippet øverst i denne artikel

0 kommentarer
Vis kommentarer