Tidligere Chelsea-troldmand vil have Terry til Saudi-Arabien

Gianfranco Zola lægger ikke skjul på, at det ville være stort at få John Terry til Al Arabi

John Terry har i denne sæson mistet sin faste plads i Chelseas midterforsvar. (Foto: AP)
John Terry har i denne sæson mistet sin faste plads i Chelseas midterforsvar. (Foto: AP)

John Terry spillede en helt fantastisk sæson sidste år, hvor han havde en stor andel i holdets solide defensiv, som kun lukkede 32 mål ind i 38 kampe.

Derfor valgte Chelsea at forlænge med kaptajnen med yderligere et år, så han har kontraktudløb efter denne sæson. Med præstationerne i denne sæson tyder det dog ikke på, at han igen får forlænget sin kontrakt, og så skal han på jagt efter en ny klub.

Den tidligere Chelsea-spiller og nu træner i Al Arabi, Gianfranco Zola, håber på at kunne lokke John Terry til Mellemøsten.

- John Terry er en stor spiller, og Al Arabi er interesseret i store spillere, så vi må se, hvad der sker. Der er en chance, fordi Qatar er sted, hvor mange mennesker vil hen. Kvalitetslivet er meget højt her, siger han til London Evening Standard og tilføjer:

- Klubber hernede er klar til at betale stort for at få disse spillere. Jeg ville ikke være overrasket over at se John Terry spille her om et år eller to. Jeg kan ikke sige, om det er umuligt. Jeg kan dog sige, at der ikke er kontakt på nuværende tidspunkt, slutter han.

Se også: Midt i nedturen: Mourinho taber væddemål til maskot

2 kommentarer
Vis kommentarer