Tidligere FCK-bomber klar til Premier League

Den tidligere FCK-angriber Dame N'Doye er tæt på et skifte til den engelske Premier League

Dame N'Doye i selskab med Cesar Santine i FCK-dagene. (Foto: Lars Poulsen)
Dame N'Doye i selskab med Cesar Santine i FCK-dagene. (Foto: Lars Poulsen)

Hvis alt går vel for den tidligere Superliga-topscorer Dame N'Doye, kan han inden længe kalde sig Premier League-spiller.

N'Doye er gennem længere tid blevet sat i forbindelse med et skifte til den bedste engelske række, og nu ser det ud til, at spekulationerne bliver til realiteter. Dame N'Doye er således tæt på at skifte til Premier League-klubben Hull.

Hull-manager Steve Bruce har fredag bekræftet, at den engelske klub er blevet enig med Lokomotiv Moskva om en overgangssum for Dame N'Doye. Dog venter endnu en del formalia, før et klubskifte er på plads.

Dame N'Doye kan være på vej til Premier League (Foto: Lars Poulsen/Polfoto) Superligaen N'Doye spøger i Premier League

- Vi indgik en aftale i går mellem de to klubber, hvilket vi er glade for, men der er stadig et stykke arbejde at gøre. Spilleren har været af sted til Africa Cup of Nations. Rent logistisk har han netop forladt Afrika, og der er lægetjek og andre ting som eksempelvis de personlige vilkår, der skal nås inden mandag. Det bliver svært, siger Steve Bruce ifølge Hull Daily Mail.

Ifølge det engelske medie betaler Hull omkring 30 millioner kroner for Dame N'Doye.

FCK's  største flop? Pape Paté Diouf levede langtfra op til sit prisskilt. (Foto: Tycho Gregers) FC København Kostede han CV jobbet?

0 kommentarer
Vis kommentarer