Tidligere målsluger på vej: Kan smadre Nicolai Jørgensens drøm

Den engelske angriber Daniel Sturridge er på vej til Newcastle United, melder flere engelske medier. Det kan gå ud over Nicolai Jørgensens forhåbninger om at komme til England i denne omgang

Sturridge på vej mod Newcastle. Foto: AP
Sturridge på vej mod Newcastle. Foto: AP

Premier League-klubben Newcastle United har fået et par bud på Nicolai Jørgensen afvist, og det har nu fået klubben til at kigge sig om efter alternativer.

Flere engelske medier rapporterer nu, at klubben satser på at få fat på Daniel Sturridge fra Liverpool.

Angriberen er ikke i kridthuset i Liverpool, men har tidligere vist en stærk målnæse i Premier League.

The Times i England skriver, at Newcastle United ønsker at låne Sturridge for resten af denne sæson. Prisen for en lejeaftale skal være på 12 millioner kroner, og samtidig vil Newcastle United betale den 28-årige angribers løn i resten af sæsonen. Sturridge tjener angiveligt en ugeløn på omkring én million kroner.

Problemet med Daniel Sturridge har altid været skader, så det vil være et sats af Newcastle United at hente angribewren. Hvis han omvendt kan holde sig fit, får Newcastle United en spiller, der har bevist sig i Englands bedste række.

Hvis Newcastle United ender med at hente Daniel Sturridge på en lejeaftale, kan det betyde, at interessen for Nicolai Jørgensen forsvinder, og dermed vil danskerens drøm dø ud i denne omgang. Feyenoord og Newcastle United kan angiveligt ikke blive enige om en pris for danskeren, 27 år.

Nicolai Jørgensen kunne ellers stå til at score næsten tre gange så stor en løn, som han får i Feyenoord, hvis han skiftede til Newcastle United.

Sturridge har fortsat halvandet år igen af sin aftale med Liverpool.

Vil smadre klubrekorden for dansker: 'Der er stor interesse for ham'

Nu indrømmer træneren: Dansk topscorer vil til Premier League

Van Persie tæt på overraskende comeback