Tidligere storspiller advarer United mod Real-stjerne

Sergio Ramos er et omvandrende rødt kort, vurderer Ray Wilkins

Sergio Ramos har spillet for Real Madrid siden 2005, hvor han skiftede fra Sevilla som den på det tidspunkt dyreste teenager nogensinde i spansk fodbold. (Foto: AP)
Sergio Ramos har spillet for Real Madrid siden 2005, hvor han skiftede fra Sevilla som den på det tidspunkt dyreste teenager nogensinde i spansk fodbold. (Foto: AP)
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

Sergio Ramos er meget pludseligt blevet et varmt navn i den internationale transfer-diskussion.

Reals stjernespiller er angiveligt voldsomt utilfreds efter flere episoder i klubben, og han skal have indkaldt til et møde for at få justeret på frikøbsklausulen, der ellers er sat til 200 millioner euro.

Det har i den grad sat gang i svingningerne i spansk fodbold, at FC Barcelona er blevet nævnt, mens også Manchester United er et varmt bud, da David de Gea regnes som et godt bud på en spiller, der går den anden vej i dette transfervindue.

Barça-stjerne forsvarer Neymar efter raseri

Men pas nu lidt på med Ramos, siger den tidligere stjernespiller og manager Ray Wilkins.

Bliver overophedet
For det kan godt være, Ramos adskillige gange er nævnt som en af verdens bedste forsvarsspillere og i en alder af 29 år og tonsvis af erfaring fra Real Madrid ligner en lækkerbisken at få ind i et forsvar.

Barcelona og Real Madrid risikerer millard-skatteregning

Men det er en joker, United kan få fingrene i, siger Wilkins til Alan Brazil Sports Breakfast-radioshow mandag morgen.

- Han er et omvandrende rødt kort. Han bliver overophedet, og når tingene ikke går hans vej, lyder Wilkins' skudsmål af stjernen, der dog får en del roser med også.

- Han har været med længe og har stor rutine - især i Champions League. Det ville være en interessant signing, blandt andet fordi han kan spille som både midterforsvarer og midtbane, siger Wilkins.

Wilkins havde sin storhedstid i Chelsea og Manchester United fra 1973 til 1984, inden han havde nogle halv-dårlige sæsoner i Milan og Paris Saint-Germain. Som rutineret spiller vendte han hjem til England og var en stor profil hos Queens Park Rangers 1989-1994.

Mere fra Ekstra Bladet+

Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+