Annonce:
Annonce:

Tidligere topspiller truede politiet med kødøkse

Den tidligere Premier League-angriber Marcus Bent står til 12 måneders betinget fængsel, efter han angiveligt har truet politiet med en kødøkse og kniv

Den tidligere topspiller fra Premier League Marcus Bent står til fængsel efter at have truet politiet med skarpe våben. (Foto: AP/Tom Hevezi)
Den tidligere topspiller fra Premier League Marcus Bent står til fængsel efter at have truet politiet med skarpe våben. (Foto: AP/Tom Hevezi)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Nogen fodboldspillere har - tilsyneladende - svært ved at begå sig uden for fodboldbanen, når karrieren er forbi.

En af dem, der ikke helt har haft styr på livet efter bolden er den tidligere Everton og Blackburn-anrgiber Marcus Bent.

Den nu 37-årige eksfodboldspiller står til 12 måneders betinget fængsel, 200 timers samfundstjeneste og en bøde på knap 20.000 kroner, efter han fredag blev kendt skyldig i af have truet politiet med en kødøkse og en køkkenkniv i kokain-påvirke tilstand sidste år i september. Det skriver Sky Sports.

Flår i dansk forsvarskæmpe: 'Klar til en større klub'

Selv erkendte Bent sig skyldig i forholdet om besiddelse af kokain, men ikke at have truet politiet med økse og kniv.

Annonce:

Sagen er helt konkret den, at Bent den 13. september sidste år tilkaldte politiet, fordi han angiveligt havde indbrudstyve i sin lejlighed. Men da politiet ankom til Bents lejlighed fandt de ingen indbrudstyve. Til gengæld fandt de kokain.  

Som følge af politiets fund skulle en aggressiv og kokain-påvirket Bent så have truet betjentene med en kødøkse og en køkkenkniv, hvorefter betjentene så sig nødsaget til at bruge en strømpistol mod Bent.

I forsøget på at appellere til mildest mulige straf appellerede Bents forsvarer i retten til, at hans klient ikke længere tager kokain. Samtidig hævdede han, at Bent kun brugte det som medicin mod et dårligt liv.

Øv for Eriksen: Modbydelig forsvarsbøddel gør comeback

- Da hans (Marcus Bents, red.) karriere var forbi, havde han ikke nogen retning i livet, han stod tilbage med et vakuum. Og i det vakuum kom problemer fra hans barndom frem, sagde Bets forsvarer Andrew Henley og uddybede:

- Det er de problemer, han har forsøgt at behandle og dulme ved at indtage kokain.

Annonce:

Bent blev født i Hammersmith og begyndte sin karriere i Brentford. Siden repræsenterede han i alt 15 klubber, blandt andet Crystal Palace, Sheffield United, Everton og Blackburn.

I alt nåede han at spille mere end 500 professionelle kampe, og han har også været en del af det engelske U21-landshold.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: