Tilbage i Premier League

Roy Hodgson overtager cheftræner-rollen i den kriseramte Premier League-klub Watford

Roy Hodgson overtager tøjlerne i Watford, hvor han skal forsøge at redde holdet fra nedrykning. Foto: Facundo Arrizablaga/Ritzau Scanpix
Roy Hodgson overtager tøjlerne i Watford, hvor han skal forsøge at redde holdet fra nedrykning. Foto: Facundo Arrizablaga/Ritzau Scanpix
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

Den 74-årige brite Roy Hodgson skal på ny forsøge at redde kastanjerne ud af ilden i Watford, der lige nu ligger på 19. pladsen i den engelske Premier League.

Det bekræfter klubben på sin hjemmeside.

 

Den erfarne manager havde var senest fire sæsoner i Crystal Palace, hvor han sikrede overlevelse i den bedste engelske række i alle fire sæsoner.

Hodgson stod i spidsen for det engelske landshold i perioden 2012-2016 og har tidligere trænet klubber som Liverpool, Fulham og West Bromwich og danske FC København.

Watford fyrede mandag italieneren Claudio Ranieri, efter han blot formåede at skrabe syv point sammen i 13 kampe i sin tid som manager for London-klubben.

Det startede ellers fint for Ranieri, der i sine fire første kampe fik store sejre mod Manchester United og Everton, men efter de otte efterfølgende kampe, hvor det kun er blevet til en enkelt uafgjort gik den ikke længere for den tidligere Leicester-træner.

Hodgson bliver den 18. cheftræner på ti år i Watford, og der er derfor stort pres på den aldrende englænder, hvis han skal beholde jobbet i et længere stykke tid.

Den første opgave for Hodgson og Watford bliver mod nedryknings-konkurrenten Burnley.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Lyt til 'Agenterne'

Klokken 23.38 blev Manchester United-FC København i 2020 fløjtet af, og klokken 3 havde Rasmus Falks agent, Mads Bach Lund, det første møde med en af Falks mange bejlere den sommer.

I ottende afsnit af 'Agenterne' bringer Mads Bach Lund os tæt på det forløb, der i december 2020 gjorde Falk til Superligaens - måske - bedst betalte spiller.

 

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind