To danskere på Premier Leagues topliste: Men hvem er bedst?

Efter en fænomenal Premier League-debut er Jonas Lössl havnet på BBC-udgaven af ugens hold og samtidig blandt de bedste i Sky Sports’ rangering af samtlige spillere

Leverer Jonas Lössl på samme niveau resten af sæsonen, som han gjorde i sin debut, vil Huddersfield gå langt for at bytte målmandens lejekontrakt ud med en permanent aftale.

For den Mainz-ejede keeper indtog lørdag den bedste engelske række med bravur.

Lössl løste sin første Premier League-opgave for oprykkerne til perfektion ved at holde målet rent i debuten, da han og holdkammeraterne vandt 3-0 over Crystal Palace.

Det kunne nemt være gået anderledes, men den danske keeper diskede op med flere pragtredninger undervejs.

Når man på den måde man sparker døren ind i sin første optræden, bliver der lagt mærke til det. Og i kølvandet på weekendens triumf er det ikke kun de lokale Huddersfield-medier, som omtaler lejesvenden i læssevis af positive bemærkninger.

Lossl.jpg
Lössl har fundet vej til ugens hold hos BBC, hvor titlen som premiere-rundens bedste keeper ledsages af en række roser for præstationen. Særligt to redninger hiver Gart Crooks, som sætter det fiktive hold, frem i sin argumentation.

- Jeg troede, at Wilfried Zaha skød forbi, da han fik en storartet chance for at sende Crystal Palace tilbage i kampen mod Huddersfield. Men da jeg så den langsomme gengivelse på tv, var det krystalklart, at Jonas Lössl på en eller anden måde fik sin fod på bolden og dermed dirigerede det, der faktisk var et fremragende forsøg, forbi stolpen til hjørnespark, siger Crooks.

- Hvis det ikke var en ’game changer’, var hovedstødet fra Christian Benteke, som fulgte derefter, i hvert fald. Det var fremragende boksspil fra den belgiske angriber, men det blev tangeret af en superredning fra den danske målmand, lyder det.

Foran verdensstjerner
Også Sky Sports giver Jonas Lössl omtale af den sjovere slags, eftersom det store medie har målmanden placeret på 6. pladsen i dets ’Power Ranking’ over de bedste spillere i Premier League.

Han scorer bedste karakter af samtlige keepere i ligaen efter 1. runde og overgås i bedømmelsen kun af holdkammeraten Steve Mounie, der scorede to af Huddersfields mål, Burnleys Sam Vokes, Ahmed Hegazi fra West Bromwich samt United-duoen Paul Pogba og Romelu Lukaku.

Sidstnævnte topper listen efter en fantastisk debut på Old Trafford, hvor han stod bag to træffere i Manchester Uniteds 4-0-sejr over West Ham.

Se Lukaku få drømmedebut her:

POWERRANKNG.png 

Lössl får dansk selskab i top 20 på den fine liste, da Christian Eriksen ligger lunt på 17. pladsen. Tottenham-stjernen trak sig ligesom sin danske landsholdskollega sejrrigt ud af første opgave i denne sæson.

Den offensive kreatør stod for begge oplæg, da vicemestrene på udebane slog Newcastle 2-0. Dermed gjorde han sig ikke mindre interessant i forhold til de tiltagende rygter om et muligt skifte til FC Barcelona. Det kan du læse mere om her.

Super-åbning af Eriksen - ren klasse af danskeren:

 

Topmøde i Premier League: Kæmpe ændring på vej

Chelsea giver kontroversiel stjerne giga-bøde