Tog til ærkerivalerne for at undgå nedrykning: Nu er han til grin

Jack Colback erklærede åbent, at han skiftede fra Sunderland til Newcastle for at spille med om Champions League og undgå nedrykning. Det skulle han aldrig ha' sagt...

Jack Colback er nok begyndt at se sig om efter en ny arbejdsgiver... (Foto: AP)
Jack Colback er nok begyndt at se sig om efter en ny arbejdsgiver... (Foto: AP)

Jack Colback var en glad mand, da han i 2014 skiftede fra Sunderland til Newcastle.

Den unge fodboldspiller var klar over, at han med skiftet mellem to ærkerivaler i Nordengland ville blive lagt for had i Sunderland, men alligevel var han glad for skiftet.

- Det er vigtigt i enhver spillers karriere at spille på så højt muligt et niveau, og i Newcastle har jeg chancen for at være en del af et hold, der rent faktisk kan opnå noget, sagde han til The Sun.

Men det stoppede ikke der. Den kåde 24-årige midtbanespiller havde mere på hjerte over for BBC:

- Det var ingen svær beslutning. Sunderland slås altid om at undgå nedrykning. Newcastle er en stabil klub, og vi kan slås om top-4 med et par fornuftige indkøb. Jeg har absolut ingen intentioner om at spille i The Championship, og det er derfor, jeg skifter til Newcastle. Jeg vil blive buhet ad på Stadium of Light (Sunderlands hjemmebane, red.), men hvis Sunderland fortsætter med at spille på den måde, de gør, kommer jeg ikke til at spille der foreløbig, sagde han.

Dengang var det ikke just muntre ord i Sunderland-tilhængernes ører, men fra at have hadet ham er de nok nærmere over i latterkramper og tårer efter onsdagens sejr over Everton.

De tre point reddede Sunderland - og sender Newcastle ned i The Championship.

Colback slipper utroligt nok for rødt kort - og scorer!

22 kommentarer
Vis kommentarer