Topscorer får fire år mere i Leicester

De engelske fodboldmestre fra Leicester har aftalt kontraktforlængelse med sin topscorer Jamie Vardy

Jamie Vardy har forlænget med Premier League-mestrene. Foto: AP
Jamie Vardy har forlænget med Premier League-mestrene. Foto: AP

Topscoreren Jamie Vardy har forlænget sin kontrakt med mesterholdet Leicester City.

Det oplyser Premier League-klubben på sin hjemmeside torsdag.

- Leicester City er i dag, torsdag, nået frem til en aftale med Jamie Vardys repræsentanter om en forlængelse af landsholdsspillerens kontrakt i fire år, skriver klubben i en kortfattet meddelelse.

Jamie Vardy spiller EM med England, hvor holdet mandag spiller ottendedelsfinale mod Island, så han har ikke selv været til stede ved forhandlingerne.

- Begge parter håber, at denne meddelelse vil stoppe spekulationerne om Jamies fremtid og i stedet bekræfte hans dedikation i forhold til Leicester City, lyder det videre i pressemeddelelsen.

Der har længe været rygter om, at Jamie Vardy var på vej væk fra klubben, og særligt har Arsenal været nævnt som en meget ivrig bejler til topscoreren.

Klubben skriver videre, at der ikke vil komme flere kommentarer om Jamies Vardy kontraktforlængelse, før EM-slutrunden er forbi.

TV: Se eller gense jubelscenerne fra Vardys hjem, da Leicester vandt mesterskabet:

 

Morten Olsen har sprunget flere kampe over ved EM, fordi slutrunden indtil videre har været kedelig. Det sker normalt aldrig for den fodboldglade tidligere landstræner. (Foto: Jan Sommer) Landsholdsfodbold Morten Olsens hårde dom: Derfor er EM så kedeligt

Landsholdsfodbold Historien bag EM-hittet: Sådan blev ukendt nordirer kultfigur

Stig Tøfting oplevede i Hamburger SV en speciel kultur, hvor der blev gået til den på træningsbanen, fordi der var benhård konkurrence om at komme på holdet. Foto: Claus Bonnerup Sport Det fodbold-stjernerne ikke vil tale om: Se de hemmelige bonus-penge

1 kommentar
Vis kommentarer