Tottenham-boss trods nederlag: Vi grinte ad Liverpool

Der blev grinet ad Liverpool i Tottenhams omklædningsrum, selvom det var The Reds, der løb med sejren

Se målene her. Video: dplay

Et sent selvmål af Toby Alderweireld sikrede Liverpool en smal sejr på 2-1 mod Tottenham, og det betyder, at The Reds i øjeblikket topper Premier League med 18 point mere end London-klubben.

Alligevel blev der grinet i Tottenhams omklædningsrum efter kampen.

Mauricio Pochettino fortalte til London Evening Standard efter kampen, at Tottenham havde været det bedste hold på banen, og argentineren var rigtig godt tilfreds med sine spillere, mens han kunne se Liverpool have to dyre midtbanespillere siddende på bænken.

- Overordnet synes jeg, vi var bedre end Liverpool. Jeg er meget skuffet, men jeg er stolt af præstationen. I anden halvleg dominerede og spillede vi meget bedre end Liverpool. I dag viste vi den arrogance, som jeg ønsker at se.

- Vi grinte lidt over, at der sad to midtbanespillere for mere end 860 millioner kroner på bænken i form af Fabinho og Keïta, og så går vi ud og spiller bedre og dominerer, lød det fra Tottenham-manageren.

Tottenham har nu tabt de seneste to kampe, men på onsdag får klubben mulighed for at komme tilbage på sejrskurs, når det nye stadion bliver indviet mod Crystal Palace.

Foto: Ritzau Scanpix
Foto: Ritzau Scanpix
 

Premier League Eriksen når Beckhams 18 år gamle rekord

Toby Alderweireld får sendt bolden i eget net i slutminutterne Lod liverpool. Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix Premier League Selvmål giver Liverpool sejren over Tottenham

Solen skinner, kaptajnen jubler. Southampton er tættere på overlevelse. Foto: PETER CZIBORRA/Ritzau Scanpix Premier League Højbjerg hyldes efter mål og pragtpræstation

59 kommentarer
Vis kommentarer