Tottenham-chef om ydmygelse: Fansene fortjener det ikke

Mauricio Pochettino mener, at hans hold var taget på ferie, da Tottenham soldede andenpladsen op i England.

Det var lige til at græmme sig over, da Tottenham søndag mistede andenpladsen i Premier League i sidste spillerunde.

Christian Eriksen og co. gik helt ned i udekampen mod allerede nedrykkede Newcastle, der vandt 5-1, så Arsenal snuppede andenpladsen fra Tottenham.

Inden kampen var der blevet talt om, at Tottenhams fans kunne se frem til at have håneretten over Arsenal-fansene for første gang siden 1995, hvor Tottenham senest sluttede foran lokalrivalen i Premier League.

Christian Eriksen ærgrer sig gevaldigt over ydmygelsen til Newcastle (Foto: AP) Premier League Eriksen efter Tottenham-ydmygelse: Meget skuffende

Netop det tema var Tottenhams manager, Mauricio Pochettino, meget bevidst om, da han stillede op til interview efter dukkerten mod Newcastle.

- Først og fremmest vil jeg gerne undskylde over for vores fans. De fortjener ikke det, der skete i dag på banen, og jeg siger undskyld, siger den argentinske manager ifølge Reuters.

Tottenham havde endda muligheden for at komme tilbage, da Newcastle i anden halvleg fik smidt en spiller ud ved stillingen 2-1, men hjemmeholdet formåede altså at score yderligere tre gange med en spiller færre på banen.

- Det er en skam og svært at forstå. Det er umuligt at vinde kampe, når vi som i de seneste uger ikke spiller på 100 procent, og der skete noget efter Chelsea-kampen (2-2 i tredjesidste spillerunde, red.).

- Vi havde muligheden for at blive på andenpladsen. Det er min værste dag som manager, og jeg er meget skuffet.

- Vi må sørge for, at det aldrig sker igen, og vi skal forbedre vores mentalitet. Vi var taget på ferie, det er realiteterne, siger Mauricio Pochettino.

Tottenham tabte klubbens to sidste kampe i denne sæson i Premier League.

Nicklas Bendtner var ude på Twitter og gøre grin med Christian Eriksen og Tottenham, som missede andenpladsen i Premier League. (Foto: AP/Daniel Ochoa De Olza) Premier League Flabet Bendtner håner Eriksen og co.

0 kommentarer
Vis kommentarer