Tottenham forlænger med topscorer

Harry Kane og Tottenham har forlænget kontrakten, så den nu gælder frem til sommeren 2020.

Harry Kane har i denne sæson fået sit store gennembrud i Tottenham, hvor han med 20 scoringer i alle turneringer har været ét af holdets helt store lyspunkter.

Det har naturligt skabt en del rygter omkring Kanes fremtid, og senest skulle Real Madrid have været interesseret i at hente Tottenham-profilen. Men nu har Premier League-klubben effektivt lagt låg på de mange rygter i gryden ved at offentliggøre, at Kane og Spurs har forlænget kontrakten, så de to parter nu har kontrakt på papir til hinanden frem til sommeren 2020.

Premier League Eminente Eriksen: Endnu en dansk frisparksperle

Christian Eriksen kan med rette kalde sig selv den mest værdifulde i Premier League. Hans scoringer har sikret Tottenham 13 point i denne sæson (Foto: AP) Premier League Tallene afslører: Eriksen er Premier Leagues pointkonge

Kane har scoret 10 kasser i Premier League, mens han også har banket hele syv kasser i netmaskerne under Europa League. Dertil kommer tre scoringer i den engelske Capitol One Cup, hvor Tottenham er i finalen mod Chelsea.

Den 21-årige angriber fik debut for Tottenham tilbage i august 2011. Han står desuden noteret for otte mål i 10 kampe for det engelske U/21-landshold.

0 kommentarer
Vis kommentarer