Tottenham i hopla: Se Eriksens to mål

Christian Eriksen har scoret for Tottenham - se målet her

Christian Eriksen har scoret igen for Tottenham (Screenshot)
Christian Eriksen har scoret igen for Tottenham (Screenshot)

Fire kampe fem mål.

Christian Eriksens statistik mod Sunderland er fantastisk, og lørdagens 4-1-sejr hjemme på White Hart Lane bød da også på to scoringer fra danskeren mod Premier Leagues dårligste forsvar.

Eriksen startede sæsonen godt for Tottenham, men har på det seneste fået en del kritik for sine præstationer for den engelske storklub.

Lørdag eftermiddag startede Eriksen alligevel inde, men sammen med resten af Tottenham-holdet var præstationen før pausen skuffende, og da Sunderland fire minutter før pausen kom foran ved Patrick van Aanholdt, så lignede det en chokføring til gæsterne ved pausen.

Eriksen ville det imidlertid anderledes og allerede minuttet efter svarede han bundholdet igen, da han opsnappede en ripost og huggede på mål fra kanten af feltet. Bolden blev rettet lidt af, og inde ved målet kæmpede en forsvarer også forgæves for at holde bolden ude, selvom han havde chancen for at afværge.

Cristiano Ronaldo poserer med topløs model

Dansk fodbolds OL-problem: Her er Sveriges plan

Efter pausen gjorde Dembele det til 2-1, inden Eriksen slog til igen med et langskud og endnu en gang blev bolden rettet lidt af, men danskeren blev noteret for målet og altså sit femte i fire kampe mod yndlingsmodstanderen.

Eriksen kunne have lavet hattrick, men danskeren fik ikke lov at sparke straffesparket, som Harry Kane i stedet udnyttede og dermed gjorde det til 4-1.

Se samtlige mål fra kampen her:

Med sejren rykker Tottenham tættere på toppen, og der er nu kun fire point op til førende Arsenal, der dog har spillet en kamp færre, mens Sunderland i bunden bliver liggende under stregen.

For Christian Eriksen betød målene en fordobling af den samlede måltotal i årets Premier League. Eriksen står nu på fire mål og seks assists i Premier League.

Forundret Eriksen til topmøde i Tottenham

Se Eriksens 3-1-scoring her:

Seneste nyt

Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.