Tottenham i pinlig legende-hyldest: Kan du finde fejlen?

Tottenham ville gerne byde ishockey-legenden Wayne Gretzky velkommen til White Hart Lane. Men det gik helt galt for englænderne

Kan du spotte fejlen på den trøje, som Tottenham-koryfæet Ledley King  overrakte Wayne Gretzky? (Foto: Snapchat)
Kan du spotte fejlen på den trøje, som Tottenham-koryfæet Ledley King overrakte Wayne Gretzky? (Foto: Snapchat)

Enten sidder der i dag en kommunikations-medarbejder i Tottenham med klamme håndflader og udsigt til en skideballe.

Eller også har London-klubben rykket den helt håbløse argentinske midterforsvarer Federico Fazio væk fra risikozonen i eget felt og op i PR-afdelingen.

For det, der skulle have været en respektfuld hyldest til verdens største ishockey-spiller gennem tiderne, canadiske Wayne Gretzky, forud for onsdagens hjemmekamp mod lokalrivalerne fra Arsenal i Capitol One Cup, endte i stedet med et pinligt selvmål for London-klubben.

Inden kampen havde Gretzky fået et godt råd om respektfuld opførsel på White Hart Lane.

- Jeg har fået at vide, at det ikke er nogen god idé at bære rødt, sagde han med henvisning til ærkefjendens forhadte farve.

Men respekten blev ikke gengældt.

For der havde indsneget sig en pinlig stavefejl på Wayne Gretzkys trøje, hvor z'et i det berømte efternavn var afløst af et s.

Derfor fik Tottenham senere travlt med at pille billedet - som du kan se øverst i denne artikel - ned af diverse sociale medier.

I stedet måtte klubben krybe til korset. Så på Twitter sendte Tottenham en undskyldning til ishockey-legenden, der samtidig fik løfte om en ny trøje.

Wayne Gretzky tog hele optrinnet fra den humoristiske side og tilgav prompte den engelske klub, som angiveligt ikke er de første, der ikke kan stave til det eller så berømte efternavn.

 

Mens den episode trak på smilebåndene, så blev tredjerunde-kampen mod Arsenal en begrædelig affære set med Spurs-briller.

Gæsterne løb nemlig med sejren efter to scoringer af franske Mathieu Flamini  på en aften, hvor hverken reservemålmand Michael Vorm eller den voldsomt usikre midterforsvarer Federico Fazio, der i parentes bemærket ikke vandt en eneste tackling på en aften, hvor kun 68 procent af hans afleveringer fandt en medspiller, lignede oplagte bud til fremtidige startopstillinger.

Arsenals medrejsende fans viste sig fra den mindre pæne side på White Hart Lane. (Foto: AP) Premier League - 24. sep. 2015 - kl. 06:33 Video: Arsenal-vandaler amok efter derby-triumf

Kampen fik et trist forløb, da Arsenal-fans udøvede hærværk på stadion og kom i klammeri med ordensmagten.

Se Arsenals tilhængere hærge White Hart Lane her: 

10 kommentarer
Vis kommentarer