Tottenham-kant afviste Liverpool og Manchester City

Heung-Min Son valgte at skifte til Tottenham til trods for stærk interesse fra Manchester City og Liverpool. Det skriver avisen London Evening Standard

Son Heung-Min takkede nej til flere Premier League-rivaler. (Foto: AP)
Son Heung-Min takkede nej til flere Premier League-rivaler. (Foto: AP)

Den sydkoreanske landsholdsspiller forventes at få sin Tottenham-debut i Sunderland søndag efter sit skifte fra Bayer Leverkusen for £22 millioner i sidste måned.

Wembley kan blive Eriksens hjemmebane

Prisen for Son var den højeste i historien for en asiatisk fodboldsspiller, men ifølge avisen London Evening Standard afviste han 23-årige City og Liverpool.

Sydkoreanerens repræsentanter har omhyggeligt planlagt hans karriere, og angiveligt ser de altså Tottenham, en klub, hvor angriberen forventes at spille uge efter uge, en bedre mulighed end City og Liverpool, der har større trupper enr Tottenham, og spillere, der er ny til engelsk fodbold finder det svært at så gennembrud som en konsekvens af dette.

Transfer-drama: Tottenham aflyste salg lige inden deadline

Son kunne have skiftet til Tottenham to år siden, men valgte i stedet at skifte fra Hamburg til Leverkusen, da han følte, at han havde brug for erfaring fra at spille på et højt niveau i Bundesligaen før han skiftede til et andet land igen.

Her snyder Everton-keeper Tottenham for sejren: