Tottenham-manager jubler: Fantastisk af Christian Eriksen

Mauricio Pochettino efterlyser dræberinstinkt hos sine spillere, men glæder sig over Christian Eriksen

Christian Eriksen får ros for sine mål søndag (Foto: AP)
Christian Eriksen får ros for sine mål søndag (Foto: AP)

Christian Eriksen møder mandag eftermiddag op i fodboldlandsholdets lejr i Helsingør med masser af selvtillid, efter at han med to flotte frisparksmål sikrede sin klub, Tottenham, 2-2 mod Swansea i Premier League søndag eftermiddag.

Og han kan også glæde sig over, at han efter kampen blev fremhævet af sin manager Mauricio Pochettino, der var glad for Eriksens evner på dødbolde på en dag, hvor Tottenham brændte flere oplagte muligheder.

- Vi scorede på to frispark, og det var fantastisk af Christian Eriksen, men de store chancer, scorede vi ikke på, konstaterer Pochettino til klubbens hjemmeside.

- Vi er ambitiøse og går efter sejren hver gang, og når vi har muligheden, skal vi have et større dræberinstinkt, lyder det fra Tottenham-chefen.

Eriksen selv omtaler beskedent sine scoringer som "heldige".

- Ved det første mål vidste jeg, at målmanden enten ville blive stående, hvor han var, eller ville søge over bag muren.

Se også: Så er han tilbage! To frisparkskasser af Eriksen

- Da jeg gik til bolden, så jeg, at han tog et skridt til højre, så jeg sparkede mod den bageste stolpe. Jeg tror, at bolden var næsten midt i mål, da den gik ind, men det var heldigt for mig, at han var gået så langt til højre, forklarer han.

- Det andet mål var lidt vanskeligere. Hvis jeg skulle have sparket i det korte hjørne, skulle jeg have ramt den meget hårdt, så jeg gik efter det lange hjørne igen, og jeg var heldig, at den gik ind, siger Christian Eriksen.

Målene mod Swansea var danskerens første i denne Premier League-sæson, hvor han er gået glip af flere kampe som følge af en knæskade.

Se også: Arsenal ydmyger United: Fyr ikke Wenger alligevel

2 kommentarer
Vis kommentarer