Tottenham skiller sig af med Adebayor

Emmanuel Adebayor er omsider ude af Tottenham

Foto: AP
Foto: AP

I en nærmest historisk kort meddelelse fortæller Tottenham Hotspur søndag formiddag, at Emmanuel Adebayor er færdig i klubben.

- Vi kan bekræfte, at vi er nået til enighed med Emmanuel Adebayor, der betyder, at han bliver løsnet fra sin kontrakt med klubben, skriver Spurs kortfattet.

Herefter følger et billede - og siden teksten: - Vi ønsker Emmanuel alt godt i fremtiden.

Dermed stopper en langtrukket saga i London-klubben, der forgæves har forsøgt at sælge den togolesiske angriber, der engang var blandt Premier Leagues største stjerner.

Spurs havde dog ikke spilleren registreret i truppen forud for sæsonen - hverken til Premier League eller Europa League.

Både West Ham og Aston Villa har været interesseret i at lave en aftale denne sommer, men Adebayors lønkrav har angiveligt skræmt Premier League-klubberne.

Se også: Tottenham-stjerne sviner hele familien

Tottenham har ikke offentliggjort detaljerne i aftalen.

Adebayor havde dog et år tilbage af sin kontrakt, som han lavede i 2012, da han skiftede fra Manchester City for fem millioner pund.

Han skiftede efter at have været lejet til Spurs, hvor han scorede 17 mål i 2011-12-sæsonen.

Efterfølgende scorede han 18 ligamål i 47 kampe - sidste sæson blev det dog kun til 17 kampe. Blandt andet fordi han i to omgange forlod klubben af 'personlige årsager'.

Hans muligheder blev ikke just bedre, da Tottenham skrev kontrakt med sydkoreanske Son Heung-Min i august. Denne ventes at få debut søndag.

4 kommentarer
Vis kommentarer