Tottenham skuffer - nu er mesterskabet langt væk

Christian Eriksen og Tottenham snublede i mesterskabskampen, da de forærede West Bromwich et point på White Hart Lane

Tottenhams mesterskabsdrømme fik sig et gevaldigt skud for boven mandag, da West Bromwich gæstede White Hart Lane.

For efter at have været i fuld kontrol i en time tog Christian Eriksen og co. sig en blunder – netop som West Bromwich for alvor besluttede sig for at spille fodbold.

Derfor blev 1-0 til 1-1, da Craig Dawson headede et hjørnespark ind bag en ikke helt sagesløs Hugo Lloris i Tottenham-målet. En slags plaster på såret for WBA-forsvareren, der efter en halv times tid blev noteret for kampens første mål – i eget net.

Se udligningen her:

I øvrigt efter et perfekt timet frispark fra Christian Eriksen, der sendte bolden ind i målfeltet mellem backlinjen og den vikarierende målmand, Boaz Myhill. 

Her kastede hjemmeholdets Jan Vertonghen sig frem, men det var en snublende Dawson, der fik skubbet bolden mellem benene på Myhill og ind i eget net.

Se scoringen her:

Det mål var helt i overensstemmelse – og endda i underkanten – med spil og chancer. For i kampens start stod der Tottenham på det meste. 

Fra lynstarten med to gange træværk fra Harry Kane og Christian Eriksen til endnu et stolpeskud fra Erik Lamela i anden halvleg efter den danske kreatørs fremragende oplæg. 

Men så altså en power-nap i anden halvleg, der kostede dyrt for London-holdet, der nu er syv point efter Kasper Schmeichel og Leicester.

En næsten uoverkommelig forskel inden de sidste tre spillerunder, hvor Leicester ganske vist har et vanskeligt program med Manchester United, Everton og Chelsea.

Men hvad gør det, når sæsonens overraskelse gang på gang leverer, når presset bliver størst.

Det gjorde Tottenham ikke mandag aften.

Så nu bliver det mere end vanskeligt at spille klubbens første mesterskab siden 1961 i hus.

96 kommentarer
Vis kommentarer