Tottenham-talent storroser Eriksen: Han er verdensklasse

Den prisvindende midtbanespiller Dele Alli har kun rosende ord til overs for Christian Eriksen, som han mener, har lært ham en hel del

Christian Eriksen og Dele Alli jublede, da Harry Kane (nederst) scorede et mål i Premier League-kampen mellem Stoke City og Tottenham Hotspur den 18. april i år. (Foto: AP)
Christian Eriksen og Dele Alli jublede, da Harry Kane (nederst) scorede et mål i Premier League-kampen mellem Stoke City og Tottenham Hotspur den 18. april i år. (Foto: AP)

Tottenhams 20-årige midtbanekomet Dele Alli ser i dén grad op til sin danske holdkammerat, Christian Eriksen.

De to offensive midtbanespillere har spillet sammen siden sidste år, og på Tottenham Hotspurs officielle hjemmeside ser Alli tilbage på sin tid i storklubben og fortæller, hvorfor især 24-årige Eriksen er en spiller i 'verdensklasse'.

- Han er en af de spillere, du nyder at spille sammen med hver dag til træning. Du får lov til at iagttage ham og se, hvor hårdt han knokler på træningsbanen, og når du gør det, er det ingen overraskelse, at han præsterer så godt til kampene, fortæller Alli.

Både Christian Eriksen og Harry Kane kan se frem til indbringende lønstigninger. (Foto: PA) Premier League Eriksens løn på himmelflugt: Så meget kan han tjene i Tottenham

På trods af sin unge alder har den danske landsholdsspiller allerede vundet et hav af priser, heriblandt årets talent i både dansk og hollandsk fodbold, og så kan han bryste sig af at være blevet kåret som årets spiller hele tre gange.

Men han er ikke den eneste af de to, der er blevet anerkendt for sit talent.

Tidligere i år vandt Dele Alli nemlig den eftertragtede titel som årets spiller i Storbritannien.

- For en ung spiller som jeg er det et stort privilegium at få lov til at følge en så dygtig spiller som Eriksen. Det er et faktum, at han er verdensklasse, og så er han en fryd at spille med, fortæller Alli.

Husker du, da Dele Alli slog modstanderen, Claudio Yacob, i maven? Se eller gense klippet her:

Dele Alli slog West Bromwich-spilleren Claudio Yacob i maven og risikerer karantæne (Foto: AP) Premier League Fanget på tv: Her slår PL-stjerne modstander i maven

22 kommentarer
Vis kommentarer