Tottenham vil forgylde Eriksen

Christian Eriksen kan ifølge en engelsk avis blive tilbudt en kontraktforlængelse med betydelig lønforhøjelse i Tottenham efter denne sæson

Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

Christian Eriksens fine præstationer i Tottenham kan nu sikre den danske landsholdsspiller en ny og forbedret kontrakt i London-klubben. Det skriver det engelske medie London Evening Standard.

Ifølge avisen forventes det, at Tottenham vil tilbyde Christian Eriksen en ny langvarig aftale, når denne sæson er afsluttet. Eriksens nuværende kontrakt løber frem til sommeren 2018 med en ugeløn på cirka 375.000 kroner om måneden. Den kommende kontrakt skulle efter sigende sikre Eriksen en ugeløn på hele 560.000 kroner.

Tidligere træner håner Eriksens ven på tv

Desuden ønsker Tottenham at forlænge aftalen med Christian Eriksen, så den løber frem til sommeren 2019.

Christian Eriksen har fået en glimrende sæsonstart i Tottenham, hvor han har scoret fem mål i Premier League indtil videre. London Evening Standard vurderer, at Tottenham ville kunne få op mod 200 millioner kroner for danskeren, hvis den engelske klub skulle ønske at sælge.

Den danske landsholdsspiller har imidlertid ikke travlt med at skifte væk fra Tottenham. Han sagde tidligere på året til tipsbladet.dk, at han har store drømme om at få succes med Tottenham.

TV: Drogba ledte an i Tottenham-massakre

- Jeg har ikke tænkt på at skifte klub på noget tidspunkt. Jeg håber, at vi kan bygge videre på det, vi har. Det er et godt hold, og det er en fantastisk klub at være i. Det vil kun være endnu sjovere, hvis vi kan komme til at være en del af toppen. Det er realistisk.

- Vi har rigtig mange gode spillere. Vi har to rigtig stærke hold, og vi håber på det. Det er en lang sæson, og vi skal først og fremmest prøve at gøre det bedre end i sidste sæson, sagde Christian Eriksen til tipsbladet.dk i oktober.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+