Bale: Vi er bedre end Chelsea

På trods af Tottenhams aktuelle formkrise er Gareth Bale sikker på, at klubben vil slå Chelsea i weekendens FA Cup-semifinale

Efter en forrygende sæson er Tottenham gået i stå, og er pludselig i fare for at misse den Champions League-plads, som ellers har set så sikker ud.

Senest blev det til et forsmædeligt 1-2-nederlag hjemme mod Norwich, og Spurs har nu blot vundet en enkelt af de seneste otte kampe.

Men den pauvre periode har ikke slukket gnisten hos stjerne-wingen Gareth Bale, som inden søndagens FA Cup-semifinale mod Chelsea udråber sit hold til favoritter.

Læs også:

Se også: Tottenham dummer sig i CL-kapløb

- De (Chelsea) er et fremragende hold, har gjort det rigtig godt i Champions League, og det bliver ikke let. Men jeg tror, at hvis vi rammer dagen, kan vi nå finalen, for jeg føler, at vi har et bedre hold end dem, siger Bale til Tottenhams hjemmeside.

- Vi spillede rigtig godt på Stamford Bridge for nylig, det endte målløst, men vi havde de største chancer, og vi burde nok have vundet. Det giver os masser af selvtillid op til denne kamp, siger Gareth Bale.

Tottenham og Chelsea tørner sammen på Wembley søndag aften kl. 19 dansk tid. Den anden semifinale er et lokalopgør mellem Liverpool og Everton, og den kamp spilles samme sted lørdag med kampstart kl. 13.30.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere