Engelske medier enige: Eriksen var forrygende

Christian Eriksen tager overskrifterne efter at have reddet Tottenham mod Swansea

Christian Eriksen scorede sejrsmålet mod Swansea. (Foto: PA Photos)
Christian Eriksen scorede sejrsmålet mod Swansea. (Foto: PA Photos)

De ligger på knæ for Christian Eriksen i Tottenham i dag.

Den danske landsholdsspiller blev med sin assists og sit sene sejrsmål i den grad billedet på holdets succes mod Swansea søndag.

Og det er bestemt ikke kun i London-klubben, der er stående ovationer til fynboen, der to minutter før tid sikrede 2-1-sejren med en flad afslutning fra kanten af feltet.

Daily Mail har kåret ham som Man of the Match - avisen viser i øvrigt også en statistik der viser, at han var den spiller på banen, der løb flest meter - 13,2 km for at være mere præcis.

'Christian er stadig ung - 22 år. Det er hans anden sæson i England, og han er et stort talent og en nøglespiller for os', sagde manager Mauricio Pochettino efter kampen.

- Vi kunne ikke være mere enige, skriver Daily Mail.

Christian Eriksen gjorde det igen, da han i sidste minut mod Swansea bankede 2-1-målet ind. (Foto: PA/Nick Potts) Premier League TV: Eriksen redder Tottenham igen

Amerikanske ESPN kalder det et superbt mål af danskeren og giver ham karakteren 8 - højere end nogen anden på banen.

- Endnu engang dukkede danskeren op på det rigtige sted på det rette tidspunkt og sikrede Spurs tre point. Han kunne have scoret kort forinden, men Gerhard Tremmel leverede en flot redning. Anden gang var målmanden dog uden chance. Kilden til stort set alle Spurs' chancer, skriver sitet.

Daily Express giver under overskriften Kane and the Dane med (henvisning til de to målscorere Harry Kane og Christian Eriksen) danskeren et otte-tal, hvilket ingen anden kommer op på.

The Independent har et par Swansea-spillere på et otte-tal, mens danskeren må nøjes med en syv'er.

Sky Sports har heller ikke Eriksen, men Kane som kampens spiller. Målscoreren til 1-0 får et flot ni-tal mens Eriksen følger lige efter med et otte-tal.

Sejren betyder, at Tottenham er to point efter Arsenal i kampen om den Europa League-givende sjetteplads i Premier League.

Se alle højdepunkterne fra kampen her

Se Christian Eriksen tørre Palace-forsvarer fuldstændig herunder

0 kommentarer
Vis kommentarer