Eriksen: Det er vores nye mål

Mesterskabet er væk for Tottenham, men klubben har allerede et nyt mål

Det blev ikke til en historisk Premier League-titel for Tottenham, men Christian Eriksen og konsorter har alligevel en hæderlig sæson at se tilbage på. (Foto: AP)
Det blev ikke til en historisk Premier League-titel for Tottenham, men Christian Eriksen og konsorter har alligevel en hæderlig sæson at se tilbage på. (Foto: AP)

Mandag spillede Tottenham 2-2 på udebane mod Chelsea og forspildte den sidste, teoretiske chance for at vinde det engelske mesterskab i denne sæson.

Men allerede nu har Tottenham-spillerne tankerne et andet sted.

- Nu handler det bare om at slutte højere end Arsenal. Så bliver det en god sæson, siger Christian Eriksen.

- Før sæsonen havde folk rystet på hovedet, hvis vi havde sagt, at vi ville blive blandt de to bedste i ligaen. Nu har vi modbevist det, og folk ved, at vi er et tophold.

- Folk har ændret deres holdning til Tottenham, og det er rart, at der er nogle, der tror på os, lyder det videre fra den danske midtbanespiller.

Eriksen indrømmer dog, at han stadig er en smule skuffet over ikke at blive engelsk mester i denne sæson.

- Vi nåede ikke det, vi gerne ville, men alle kan se, at vi er ved at bygge noget godt op. Hver eneste af vores fans kan se det, siger Eriksen.

Danmarks EM-triumf i 1992 er stadig en af de største fodbold-sensationer. (Foto: Alloverpress) Intl. fodbold De ti største fodbold-sensationer: Er Leicester-triumf størst?

Premier League Godt nyt for Eriksen: Pochettino bliver i Tottenham

Alex Ferguson trådte tilbage i 2013 efter 27 års regime i Manchester United. (Foto: AP) Premier League Tottenham-chefs plan: Vil bygge dynasti som Alex Ferguson

5 kommentarer
Vis kommentarer