Eriksen er så vild som Ronaldo

Christian Eriksens start i Premier League er i absolut verdensklasse

Christian Eriksen skulle helt hen til sin niende kamp for Tottenham før han fik hul på bylden. Det første Premier League-mål faldt 26. december 2013 mod West Bromwich (Foto: AP)
Christian Eriksen skulle helt hen til sin niende kamp for Tottenham før han fik hul på bylden. Det første Premier League-mål faldt 26. december 2013 mod West Bromwich (Foto: AP)

Christian Eriksen er den vildeste midtbanespiller i Premier League siden Cristiano Ronaldo!

Så kontant kan den spinkle danskers entré i Premier League beskrives.

Ekstra Bladet har i anledning af Eriksens 23 års fødeselsdag lørdag forsøgt at finde et mål for, hvor stærk Christian Eriksens overgang til Premier League egentlig har været.

For vi har bemærket, at hver gang, Eriksen har udmærket sig med nok en afgørende scoring for Tottenham, så er der også garanti for, at en flok står parat til at bagatellisere præstationen.

Folk glemmer bare i den sammenhæng, hvor ung Christian Eriksen stadig er. Knægten runder 50 landskampe næste gang, men han er stadig ung nok til at spille U21-EM til sommer, hvis han ellers havde lyst til det.

Fodboldtalenterne fra 90'erne: Flop og hits

Så når du sidder og svømmer hen over nogle af Eriksens midtbane-kolleger som Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og Cesc Fabregas, er det værd at tænke lidt over, hvad de egentlig havde udrettet i Premier League, da de blev 23 år.

Og det er her, Christian Eriksen er tæt på at ramme Cristiano Ronaldos niveau. Danskeren har på bare 50 Premier League-kampe scoret 16 mål. Det er næsten et mål hver tredje kamp.

Det er et imponerende tal for en ung midtbanespiller. Og det er mål-hunger, som ikke er oplevet, siden Cristiano Ronaldo huserede i Premier League.

23 år i dag: Derfor jubler England over Eriksen

Se Christian Eriksens fem første Premier League-mål:

Hun mobber. Hun intimiderer. Hun håner.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.