Everton bremser Tottenham og Eriksens flotte stime

Tottenham ramte træværket to gange, men London-klubben fik kun 1-1 ude mod Everton i Premier League

Efter tre sejre i træk i det tætte fodboldprogram i december blev Tottenham søndag bremset med et 1-1-resultat ude mod Everton i Premier League.

Tottenham begyndte bedst, og den engelske landsholdsangriber Harry Kane bankede bolden på indersiden af stolpen efter blot ni minutters spil på Goodison Park.

Everton kom stik imod spil og chancer foran 1-0 efter 22 minutter, da angriberen Romelu Lukaku headede bolden tilbage til Aaron Lennon, som smukt hamrede bolden i nettet fra kanten af feltet.

Se også: Fantastisk missilmål i sikker Chelsea-sejr

Lennon, som tidligere har spillet i Tottenham, var afdæmpet i sin jubel efter scoringen mod sine gamle holdkammerater.

Tottenham blev ved med at dominere trods hjemmeholdets scoring, og så var det Ben Davies' tur til at knalde et langskud på overliggeren, men ind ville bolden ikke for London-klubben på det tidspunkt.

Men Tottenham nåede at få scoret inden pausen, da stopperen Toby Alderweireld med en lang aflevering fandt kometen Dele Alli i fuldt løb.

Alli tæmmede bolden i høj fart med brystet og bankede i næste bevægelse bolden i nettet til 1-1. Det var en perfekt timet aktion af den 19-årige midtbanespiller.

TV: Smukt! Dele Alli udligner for Spurs

Christian Eriksen spillede de første 68 minutter for Tottenham, og den danske landsholdsspiller gjorde det glimrende i det offensive spil, men defensivt haltede det flere gange.

 

Eriksen var til gengæld god til at tilbyde sig i spillet midt på banen, og med præcise afleveringer forsøgte han at styre midtbanen.

Det lykkedes i flere perioder godt, og danskeren havde også en kvalificeret afslutning i begyndelsen af anden halvleg.

Se også: Vred Klopp revser Liverpool-spillerne efter nederlag

Omkring et kvarter før tid fik Everton to gode muligheder for at score, men hverken indskiftede Muhamed Besic eller Ramiro Mori var skarpe nok.

Med det ene point mistede Tottenham et skridt i kampen om det engelske mesterskab. Eriksen og co. har 36 point efter 20 kampe.

London-rivalerne fra Arsenal fører rækken med 42 point. Everton har 27 point på en placering som nummer 11.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere