Annonce:
Annonce:

Målhelt Eriksen: En god følelse på fødselsdagen

- Det var en god følelse at vågne op på sin fødselsdag, og det her gør den kun endnu bedre, sagde Christian Eriksen, der rundede 24 år som matchvinder

Christian Eriksen placerer køligt bolden forbi Joe Hart og gør sig til matchvinder på sin fødselsdag (Foto: All Over Press)
Christian Eriksen placerer køligt bolden forbi Joe Hart og gør sig til matchvinder på sin fødselsdag (Foto: All Over Press)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League
Følg Tottenham

Christian Eriksen var lige blevet matchvinder i dagens topkamp mod Manchester City, men den slags får altså ikke den stilfærdige dansker til at svinge sig lysekronen – i hvert fald ikke foran et kamera.

Således heller ikke, da han for kort tiden siden talte med TV 3 Sport.

- Det føles utroligt godt. Det var en god følelse at vågne op på sin fødselsdag, og det her gør den kun endnu bedre, at man kan slutte dagen af med et mål af stor betydning, fik han dog sagt med et lille smil og forklarede om opspillet til 2-1 målet i det 83. minut:

- Vi vinder bolden højt på banen og jeg føler, jeg skal løbe dybt, selv om det ser lidt umuligt ud med fire forsvarsspillere omkring mig. Men heldigvis får den ene af dem en kanal, og så er jeg fri, og heldigvis har bolden et godt opspring, så jeg kan afslutte.

Annonce:

Efter Citys udligning var der ellers pres på i den anden ende af banen, men danskeren var hele tiden fortrøstningsfuld.

- Vi ved, at vi kan skabe flere chancer og komme tilbage i kampene. Det har vi gjort så tit, og især i sidste sæson, og heldigvis har vi ikke glemt det, sagde Christian Eriksen, der ikke vil skrige den vilde optimisme ud, selv om forspringet til Leicester nu er skrumpet til to point.

- Jeg tror stadig, at vi tager det stille og roligt. Men vi ved, at det var et kæmpe resultat her hos City, og vi ligger da godt til. Det bliver meget spændende de næste måneder.

Eriksen er i øvrigt den tredje Tottenham-spiller, der scorer på sin fødselsdag. Det har Emanuel Adebayor og Teddy Sheringham tidligere prøvet.

Eriksens fødselsdagsgave: Matchvinder mod City

Annonce:

Dagens anden målscorer for Tottenham, Harry Kane, følte sig ikke sikker på, om Danny Rose’s indlæg havde ramt Raheem Sterlings hånd, eller om det overhovedet var sket indenfor feltet. Til gengæld var han sikker på, hvordan han ville eksekvere straffesparket.

- Joe Hart har set mig tage straffespark for England, men jeg vidste, hvad jeg ville, og er glad for at se den gå ind.

Om slutspurten i Premier League sagde han til Sky Sport:

- Det er op til jer i pressen, om vi er udfordrere til titelen. Vi ved, hvad vi er i stand til. Vi er stadig med i tre turneringer, og vi tager dem alle lige alvorligt. Vi tror på, at vi kan slå alle i ligaen, og det så I også i dag.

Se alle målene fra topkampen her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: