Annonce:
Annonce:

Medie: I spil til brandvarmt topjob

Thomas Frank nævnes igen og igen, når storklubberne mangler en træner. Denne gang skulle han være på blokken i Tottenham

Foto: Thomas Frank nævnes i gruppen af trænere, som kan ende med jobbet i Tottenham. Foto: DAVID KLEIN/Ritzau Scanpix
Foto: Thomas Frank nævnes i gruppen af trænere, som kan ende med jobbet i Tottenham. Foto: DAVID KLEIN/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League
Følg Tottenham

Den er nærmest sikker, som amen er det i kirken.

Når en af de store engelske klubber har mistet tålmodigheden med en cheftræner, så nævnes danske Thomas Frank som afløseren.

I denne omgang er det Tottenham, der ifølge den engelske journalist Dan Kilpatrick har Thomas Frank på blokken, efter de søndag aften skilte sig af med Antonio Conte efter lang tids tilløb.

Kilpatrick dækker Tottenham intenst for mediet Evening Standard og er normalt velunderettet om, hvad der sker i klubben.

- Julian Nagelsmann, der blev fyret af Bayern i sidste uge, er favorit til jobbet til sommer, mens Mauricio Pochettino og Luis Enrique, som også er frie på markedet, overvejes sammen med Brightons Roberto De Zerbi, Brentford-chefen, Thomas Frank, og Oliver Glasner fra Eintracht Frankfurt, skriver journalisten.

Annonce:

Thomas Frank har imponeret stort med et begrænset materiale i Brentford, hvilket naturligvis er årsagen til, at større klubber kigger danskerens vej.

Frank er også et af bookmakernes bud på en ny permanent Tottenham-træner, men dog ikke blandt de største favoritter til at lande jobbet.

Han har tidligere været nævnt i forbindelse med en lignende rolle i Everton, Southampton og Aston Villa, der dog enten fravalgte eller blev fravalgt af Thomas Frank.

Tottenham har allerede meldt ud, at Antonio Contes forhenværende assistent Cristian Stellini tager roret sammen med klubmanden Ryan Mason i de resterende ti kampe i indeværende sæson. Det er ikke sandsynligt, at italieneren ender som den permanente løsning i Nordlondon.

Ekstra Bladet var med ved FIFA's kongres i marts i Rwanda, hvor Gianni Infantino blev genvalgt som præsident. Hør mere i 'Blodbold' med Ekstra Bladet+

 
  

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: