Medie: Tottenham jagter Pierre-Emile

Tottenham er lun på Pierre-Emile Højbjerg og håber på at tilknytte danskeren, mener Sky Sports at vide

Pierre Emile Højbjerg var ude i kulden, før han kom tilbage ind i landsholdsvarmen. Se hvordan det forløb her. Video: Discovery Networks Danmark

Tottenham har sagt farvel til Christian Eriksen, men kan muligvis snart få en ny dansker i truppen.

Ifølge engelske Sky Sports håber Tottenham at kunne lokke ham til London inden transfervinduets lukning i en dristig manøvre.

Sky Sports skriver, at Tottenham gør sig anstrengelser for at hente den danske landsholdsspiller til det nordlige London, og at de ikke er den eneste Premier League-klub, der har 24-årige Højbjerg på blokken.

Arsenal og Everton meldes også at have den dynamiske midtbanemand på blokken.

Pierre-Emile Højbjerg har været stærkt spillende for Southampton i denne sæson og været med til at trække den sydengelske klub ud af nedrykningsdyndet.

Højbjerg er kaptajn og nøglespiller på Ralph Hasenhüttls mandskab, og derfor synes det også meget tvivlsomt, at Southampton lader Højbjerg smutte, medmindre et meget stort millionbud rammer den engelske sydkyst.

Det er også den konklusion, som Sky Sports kommer frem til. De skriver, at et skifte til sommer er mere sandsynligt.

Ifølge Ekstra Bladets engelske pressekilder er der ikke hold i spekulationerne om Højbjerg til Tottenham - i hvert fald ikke i dette vindue.

Så det varer nok lidt, før der igen er en dansker på London-klubbens midtbane,

Pierre-Emile Højbjerg har spillet for Southampton siden 2016, hvor han kom til klubben fra Bayern München. Han er foreløbig noteret for 33 landskampe.

Carlo Holse i samtale med manager Ståle Solbakken og FCK's tekniske direktør Johan Lange. Foto: Tariq Mikkel Khan FC København - 30. jan. 2020 - kl. 13:23 Tæt på FCK-farvel
Se også: Jannik Pohl vender tilbage til AC Horsens
Se også: Eksklusivt på Ekstra Bladet: Barcelona eller Braithwaite?

 

52 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere