Tottenham-legende hasteindlagt

Den bare 49-årige, tidligere Tottenham-stjerne David Ginola er faldet om midt under en velgørenhedskamp

Den tidligere Tottenham-stjerne David Ginola er blevet hasteindlagt i Frankrig. (Foto: AP/Alastair Grant)
Den tidligere Tottenham-stjerne David Ginola er blevet hasteindlagt i Frankrig. (Foto: AP/Alastair Grant)

Fodbold - og sport i det hele taget - er nogle gange det mest ligegyldige i verden.

Sådan var det i hvert fald torsdag aften, hvor den tidligere Tottenham-legende David Ginola faldt om med noget, der måske er et hjerteanfald. Det mener engelske The Sun at vide. Den 49-årige franskmand faldt angiveligt om midt på en golfbane i byen Mandelieu nær Cannes, hvor han deltog i en velgørenhedskamp. Det skriver engelske The Sun.

Umiddelbart efter han faldt om, blev han fløjet til Fyrstinde Grace-hospitalet i Monaco, hvor han blev hasteindlagt. Samme medie skriver, at Ginola skulle være bevidstløs, men i stabil tilstand.

Talspersoner for hospitalet i Monaco nægter at forholde sig til, om man behandlede Ginola for et hjertetilfælde, da han blev fløjet ind. Det skriver AP i et telegram.

Legendariske Zico overvejer at gå efter det ledige præsident-sæde i FIFA. (Foto: AP) Intl. fodbold Brasiliansk legende vil afløse Sepp Blatter

AP skriver også, at personer omkring Ginola har fortalt franske L'Equipe, at Ginola blev indlagt, fordi han følte 'ubehag', men ikke fordi han var blevet ramt af et hjertetilfælde.

Sidste år stillede Ginola op til valget som præsident i FIFA som afløser for Sepp Blatter. Men støtten til Ginola var ikke stor nok, så han trak sig fra kampagnen.

Der var stor polemik om Ginola, fordi han angiveligt havde modtaget 2,4 millioner kroner af betting-selskabet Paddy Power for at stille op. Derfor spekulerede mange i, at hans kandidatur var et rent marketing-stunt.

Ginola spillede i sin aktive karriere blandt andre for Tottenham, Aston Villa, Everton og Paris Saint-Germain. 

1 kommentar
Vis kommentarer