Tottenham tager hævn: Her er storklubbens drastiske besked

Sol Campbell, bedre kendt som Judas i Tottenham-kredse, bliver ikke inviteret til Tottenhams stort anlagte farvel til White Hart Lane

Sol Campbell lavede under stor virak det forbudte skifte fra Tottenham til Arsenal - og så på en fri transfer. Foto: TV3 Sport
Sol Campbell lavede under stor virak det forbudte skifte fra Tottenham til Arsenal - og så på en fri transfer. Foto: TV3 Sport

På trods af ti sæsoner med 255 Premier League-kampe til følge for Tottenham er Sol Campbell ikke nogen populær mand i den hvide ende af Nordlondon.

Den mangeårige Spurs-anfører lavede nemlig det forbudte skifte i 2001 fra Tottenham til London-rivalerne Arsenal. Skiftet gjorde forsvarsspilleren yderst upopulær, og han går stadig under øgenavnet 'Judas' i Tottenham.

På Highbury opnåede Sol Campbell endnu mere succes end på White Hart Lane, og den daværende engelske landsholdsspiller var stærkt medvirkende til, at Arsenal vandt to Premier League-titler og tre FA-cup triumfer i begyndelsen af 00'erne.

Det gjorde naturligvis ondt på Spurs-fansene at se den tidligere anfører hjælpe rivalerne til succes, men nu har Christian Eriksens klub fået sin hævn.

For når Tottenham tager afsked med sin legendariske hjemmebane, White Hart Lane, i forbindelse med sæsonens sidste hjemmekamp mod Manchester United den 14. maj, bliver det med en lang række store klub-personligheder på tribunerne.

Men Sol Campbell, der indstillede sin karriere i 2001 hos Newcastle, har ikke fået en invitation, skriver The Times.

Ifølge avisen er Tottenhams ledelse bekymret for, om fansene vil vende sig mod deres eget hold, hvis Sol Campbell modtager en officiel invitation til afskedsfesten på White Hart Lane.

Store navne
De tidligere Tottenham-trænere Juande Ramos og George Graham må ligesom Sol Campbell se sig forbigåede til festlighederne, mens store navne som Gareth Bale, Paul Gascoigne, David Pleat, Harry Redknapp og Terry Venables er en del af det gode selskab.

Tottenhams bestyrelse har besluttet, at man tager imod tilbuddet om at spille hjemmekampe på Wembley i 2017/2018-sæsonen, mens det nye White Hart Lane bygges færdig lige ved siden af klubbens nuværende stadion.

Når det nye White Hart Lane er færdigbygget, vil det kunne huse 61.000 tilskuere.

Jan Mølby: Derfor skal Wenger stoppe til sommer

Tottenham flytter ind på Wembley i næste sæson

Vader i succes: Eriksen helt til tops i England

Eriksen imponerer igen: Det der kan almindelige spillere ikke

Rivalernes legende ikke i tvivl: 'Eriksen bedre end verdens dyreste'