Tottenham-topscorer: Vi kommer efter Leicester

Harry Kane mener, at Tottenhams stigende formkurve sender et signal om mesterskabsspænding til det sidste

Harry Kane nåede op på 24 mål i Premier League, da han og Tottenham mandag aften knuste Stoke på udebane med 4-0.

Den overbevisende sejr sender et signal, som ikke er til at misforstå, mener Harry Kane.

- Hvilken præstation. Stoke er et svært sted at spille. Og at komme her og vinde på den måde viser, hvilken slags hold vi er. Vi forsvinder ikke, siger Harry Kane til Sky Sports.

- Vi scorede fire, men vi kunne have lavet seks eller syv. Det er en af de bedste præstationer i hele sæsonen, men det er det, vi kan.

Christian Eriksen stod for to assists og var med i et tredje mål i 4-0-sejren, hvor han også ramte overliggeren, og nu dufter han guld (Foto: AP) Premier League Guldkamp af Eriksen: Se hans lækre assists her

Med storsejren over Stoke udnyttede Tottenham førerholdet Leicesters pointtab maksimalt.

- Leicester smed point, og jeg har glædet mig til at komme i kamp. Jeg måtte vente halvanden dag, siger Harry Kane.

- Det bliver ikke meget bedre end det. Vi satte dårligt en fod forkert og kunne have scoret mere. Vi er klar til at lægge pres på Leicester. Vi tror, vi kan gøre det, siger topscoreren om chancerne for at hive mesterskabet til Tottenham for første gang siden 1961.

Med fire kampe tilbage i Premier League ligger Tottenham fem point efter Leicester, men har på papiret et mere overkommeligt program.

Tottenham møder WBA, Chelsea, Southampton og Newcastle, mens Leicesters kampprogram byder på Swansea, Manchester United, Everton og Chelsea.

Jakob Haugaard er smidt på bænken mod Tottenham (Foto: PA) Premier League Droppet mod Eriksen: Derfor er dansk PL-keeper vraget

TV: Dele Alli spillede en kongekamp og scorede to, men det var ikke lutter succes for stortalentet. Undervejs brændte han på frit mål, og den komiske afbrænder kan du se her.

2 kommentarer
Vis kommentarer