Toure og Agüero sørger for City-comeback i slutminutter

Manchester City hentede med en sen sejr over Watford tre dyrebare point i topstriden i Premier League

Yaya Toure udlignede med en fantastisk scoring til 1-1 mod Watford, inden Sergio Agüero fuldendte titel-aspiranternes comeback (Foto: AP)
Yaya Toure udlignede med en fantastisk scoring til 1-1 mod Watford, inden Sergio Agüero fuldendte titel-aspiranternes comeback (Foto: AP)

Det lignede længe en overraskende Watford-sejr hjemme mod Manchester City, men på tre minutter i slutningen af kampen fik udeholdet vendt et truende nederlag til sejr.

Med lørdagens 2-1-sejr er City fortsat helt med fremme i den engelske topstrid i Premier League. City har 39 point efter 20 kampe og er tre point efter førerholdet Arsenal.

Se også: Schmeichel og co. belønnet med champagne efter målløs kamp

Citys stjernespillere Yaya Toure og Sergio Agüero scorede de afgørende mål i det 82. og 84. minut.

Inden da havde Ben Watson bragt Watford foran 1-0 på et hjørnespark, hvor City-backen Aleksander Kolarov uheldigt fik snittet bolden i eget net og forbi keeper Joe Hart, der ellers var parat til at bokse væk.

Watford kom foran efter 55 minutter og så ud til at tage en flot skalp, men så slog City til to gange i de sidste ti minutter.

Se også: Arsenal tager førstepladsen alene med kneben sejr

Da der var spillet 82 minutter, udlignede Citys midtbanespiller Yaya Toure til 1-1 efter et hjørnespark, hvor han nåede forrest til bolden og sparkede den ind bag Watford-keeper Heurelho Gomes.

Agüero stod for sejrsmålet to minutter senere, da den argentinske angriber steg til vejrs mellem to Watford-stoppere og headede det afgørende mål ind.

Se begge Citys mål i tv-klippet herunder:

10 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere