Træner afslører: De kan blive Eriksens nye holdkammerater

Mauricio Pochettino forbereder stor shoppingtur i fransk fodbold

Hør mere her!

Det bliver næppe mesterskab til Tottenham i denne omgang.

For med mandagens ærgerlige 1-1 deling med WBA skal meget gå galt, hvis ikke Kasper Schmeichel og Leicester skal gennemføre deres eventyrlige togt mod det engelske mesterskab.

Nu handler det om fremtiden, hvor første opgave for bestyrelsesformand bliver at få cheftræner Mauricio Pochettino og profiler som Christian Eriksen, Harry Kane og Jan Verthongen til at skrive under på de forlængelser, som længe har ligget klar til underskrift.

Christian Eriksen har endnu ikke forlænget med Tottenham. (Foto: AP) Premier League Derfor udsætter Eriksen ny guld-kontrakt med Tottenham

I engelske medier sættes Pochettino i forbindelse med mægtige PSG, men i London-klubben forventer man at holde på både træner og stjerner, og det er da også køb snarere end salg, der er temaet på White Hart Lane, hvor Pochettino nu højst opsigtsvækkende har sat navne på to af de navne, som står øverst på ønskelisten.

Skuffelsen efter det uafgjorte resultat var til at tage at føle på blandt Tottenham-spillerne. Her er det Toby Alderweireld, der ærgrer sig. (Foto: PA) Premier League Eksperterne kan næsten ikke tro på Tottenhams flop

Der er tale om forstærkninger til både forsvar og angreb i form af Lyon-forsvareren Samuel Umtiti og Marseille-angriberen Michy Batshuayi.

Michy Batshuayi er et varmt navn i Tottenham. (Foto: AP)
Michy Batshuayi er et varmt navn i Tottenham. (Foto: AP)

- Vi leder efter en angriber til sommer. Batshuayi er en ung spiller med masser af talent. Det er logisk, at der er mange klubber, der følger ham siger Mauricio Pochettino til franske RMC om belgieren, der også står højt på ønskesedlen i blandt andet West Ham.

Samuel Umtiti er også i spil til et Premier League-eventyr. (Foto: AP)
Samuel Umtiti er også i spil til et Premier League-eventyr. (Foto: AP)
 

Også franske Umtiti kan havne i Tottenham.

- Vi følger ham. Han har stort potentiale. Vi må se, hvad der sker. Vi kigger også på andre spillere, lyder det fra Spurs-chefen.

Premier League Tottenham skuffer - nu er mesterskabet langt væk

Dør Tottenhams titeldrøm her?:

3 kommentarer
Vis kommentarer