Træner knotten på PL-dansker: I unåde efter 'toilet-ballade'

Andreas Christensen er i øjeblikket ude i kulden hos Chelsea, og en episode i kampen mod Arsenal skulle have gjort tingene værre, skriver engelsk medie

Det kører ikke i øjeblikket i Chelsea. Hverken for klubbens italienske manager Maruizio Sarri eller for danske Andreas Christensen.

Landsholdsspilleren har blot spillet én enkelt Premier League-kamp i denne sæson for Chelsea, men indtil videre har London-klubben ikke været villig til at slippe danskeren på trods af, det ikke lader til, at Sarri har ham i sine planer.

Senest tabte Chelsea 0-2 til London-rivalerne fra Arsenal, og i den kamp skulle Sarri have set sig sur på Christensen, skriver anerkendte The Times.

Mediet skriver, at Christensen forlod Chelsea-bænken, da Sarri havde brugt sin tredje og sidste udskiftning, da italieneren satte talentet Callum Hudson-Odio på banen.

I den forbindelse skriver mediet, at Christensen undskyldte sig selv overfor en holdkammerat og sagde, han skulle på toilettet, men han vendte aldrig tilbage til bænken inden kampens slutning. På dette tidspunkt var der stadig et kvarters spilletid tilbage, skriver The Times.

Den handling skulle have irriteret Sarri i tilstrækkelig grad til, at der på ny bliver sat spørgsmål ved Christensens fremtid i Chelsea.

Tidligere på sæsonen blev danskeren rygtet til Barcelona, der var desperate efter en midterforsvarer, men ifølge engelske medier endte englænderne med at blokere for transferen. Sarri vil på trods af danskerens manglende spilletid ikke slippe ham.

Læs mere om det her:  Andreas Christensen fik meget spilletid i sidste sæson, blandt andet mod FC Barcelona i Champions League, men i denne sæson har det knebet for den danske Chelsea-spiller. Foto: Albert Gea/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Sidder fast på bænken – og Chelsea vil ikke slippe ham

Nu er spørgsmålet så om den angivelige episode kan få indvirkning på Christensens fremtid på Stamford Bridge.

Han har i hvert fald stadig ni dage til at finde en udvej, inden transfervinduet lukker.

Ellers tyder det på, at bænken kalder resten af foråret.

Thierry Henry måtte undskylde et voldsomt udbrud i weekenden. Foto: Ritzau Scanpix Fransk fodbold Stjernetræner chokerer i ydmygelse: - Din bedstemor er en luder!

Den tidligere Randers-angriber skal fra næste sæson tørne ud for 'den gule fare'. Foto: www.achorsens.dk AC Horsens Superliga-klub henter glemt udlandsdansker hjem

Emiliano Sala (tv.) var ombord på et forsvundet fly. Foto: Ritzau Scanpix Engelsk fodbold Rekord-indkøb ombord på forsvundet fly

75 kommentarer
Vis kommentarer