Transferdrama: Fire kæmpeklubber klar med giga-bud på stjerne

Paris Saint-Germains Marcos Aoás Corrêa bedre kendt som Marquinhos er eftertragtet hos fire store europæiske klubber

Barcelona, Real Madrid, Juventus og Manchester United skal alle være klar til at åbne helt op for mobilepay-kontoen og smide intet mindre end 62 mio. pund - lige over en halv milliard danske kroner - for Paris Saint-Germain-forsvarspilleren Marquinhos.

Den brasilianske stjerne er ifølge rygter i hjemlandet et af de absolut hotteste navne lige nu, og ifølge det store sportsmedie Globoesporte.com skulle Manchester United være forrest i jagten på den centrale forsvarsspillers underskrift.

Den engelske storklubs manager José Mourinho har allerede hentet svenske Victor Lindelöf ind til forsvaret for en kvart milliard, men det skulle ifølge det brasilianske medie ikke forhindre portugiseren i at bruge endnu flere penge på at sikre en solid defensiv.

61012943.jpg 

Marquinhos har spillet i PSG siden skiftet fra Roma i 2013. Dengang blev han købt for 230 mio. kr. Den pris er nu mere end fordoblet.

Han har haft en stærk sæson i det franske, hvor han overtog pladsen efter David Luiz, der skiftede til Chelsea.

PSG er ikke kendt for at mangle penge, og selvom Manchester United eller andre af de store klubber skulle få overbevist franskmændene til et salg, så skal de også overbevise den 23-årige brasilianer.

58462132.jpg 

Det er blot en måned siden, at han kategorisk fastslog, at han helt sikkert også var i PSG næste sæson. Han har kontrakt til 2019, så næste sæson skal enten byde på en forlængelse eller et salg, hvis PSG vil have noget ud af deres guldfugl.

Og derfor kredser gribbene formentlig allerede nu om byttet.

Denne sommers transfervindue tegner til at blive et af de hedeste i meget lang tid. Ekstra Bladet har taget temperaturen og fundet 21 kæmpe navne, der kan skrive en ny klub på CV'et til den kommende sæson. KIG MED HER

Og skulle din klub stå og mangle en gratis spiller, er der også meget lækkert at hende - se selv her: 13 GRATIS STJERNER

HVORDAN SKAL DIN KLUB HANDLE DENNE SOMMER? HVOR STÅR DE? FÅ OVERBLIKKET FRA VORES EKSPERTER PÅ ARSENAL, LIVERPOOL, CHELSEA, MANCHESTER UNITED, MANCHESTER CITY OG TOTTENHAM HER

 

10 kommentarer
Vis kommentarer