Transferguru: Storklub i kontakt med Eriksen

Christian Eriksen kan være på vej til Italien

Eriksen keder sig på bænken. Hvad er gået galt for den danske stjerne og hvad er løsningen? Producer/Video: Lasse Brøndal/AP

Der er mindre end et halvt år til Christian Eriksens kontrakt med Tottenham udløber, og danskeren kan per 1. januar officielt forhandle med sine bejlere.

Det er danskerens bagland angiveligt også allerede begyndt på.

Christian Eriksen har tidligere været rygtet til blandt andre Manchester United og Real Madrid, og nu skulle den italienske storklub Inter have indledt samtaler med danskerens repræsentanter.

Det skriver den italienske transferguru Gianluca Di Marzio, som normalt er yderst velinformeret om, hvad der foregår på den italienske transferfront.

Inter skulle først og fremmest ønske at hente danskeren på en fri transfer til sommer, da de i så fald kan hente ham kvit og frit. Men Tottenham skulle ønske et salg i januar for knap 150 millioner kroner, og det skulle Inter ikke være afvisende overfor.

Christian Eriksen har spillet i Tottenham siden 2013, og i denne sæson har danskeren scoret tre mål på 22 kampe for den engelske storklub.

Eriksen-sagaen - alle rygterne i januar

 

1. januar: Inter i kontakt med Eriksen

Christian Eriksen kan være på vej ned i indkøbsvognen hos Inter. Her ses han på forsiden af den italienske avis La Gazzetta dello Sport 1. januar.

 

Allerede på første dag, hvor Christian Eriksen må forhandle frit med andre klubber, er der bud efter danskeren.

Den italienske storklub Inter har indledt forhandlinger med Eriksens repræsentanter.

Det skriver den italienske journalist og transferguru Gianluca Di Marzio på sin egen hjemmeside. Storklubben er først og fremmest interesseret i at hente den danske stjerne gratis til sommer, hvor kontrakten med Tottenham udløber.

Hvis dette ikke er muligt, vil Inter ikke være afvisende over for at hente Eriksen i januar-vinduet til knap 150 millioner danske kroner.

 

 

 

 

2. januar: Manchester United må tage kampen op

Ole Gunnar Solskjær kan få noget mere kreativitet til sin midtbane ved at hente Christian Eriksen, og Manchester United har da også længe været lune på at skrive under med danskeren, når han er transferfri til sommer.

Nu kan de dog være tvunget til at betale Tottenham og Daniel Levy penge for Eriksen, hvis de vil være sikre på, at han får Old Trafford som ny hjemmebane, da Inter er blevet ny konkurrent i kampen om den eftertragtede dansker, skriver Mirror.

Og Milano-klubben er ikke de eneste, der kan give United problemer. Også Inters konkurrent i toppen af Serie A, Juventus, samt stjernespækkede PSG er ude efter Eriksen, ifølge Daily Mail.

Ja, muligheder skulle der være nok af for danskeren allerede her på årets anden dag.

 

Jublen vil ingen ende tage for Liverpool. Foto: Ritzau Scanpix/Andrew Yates Sport og Spil Magtdemonstration! Holdet som ingen kan slå

Harry Kane måtte udgå i Tottenhams skuffende nederlag til Southampton. Foto: Adrian Dennis/Ritzau Scanpix Premier League Eriksen skuffede i Tottenham-forskrækkelse

Alireza Jahanbakhsh scorede et vanvittigt saksesparksmål og sørgede for 1-1 for Brighton mod Chelsea. Foto: Dylan Martinez/Ritzau Scanpix Premier League Sindssygt saksespark i Chelsea-skuffelse

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller er meget tæt på et skifte til Napoli, ifølge flere italienske medier. Foto: Manu Fernandez/Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Medie: Storklub enig med tidligere Superliga-profil

60 kommentarer
Vis kommentarer