Annonce:
Annonce:

Trods kæmpe succes: Klopp sætter spørgsmålstegn ved sin fremtid

Jürgen Klopp vil ikke love, at han er i klubben efter hans nuværende kontrakt udløber i 2022

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Det går ganske godt for Jürgen Klopp og Liverpool for tiden. De kæmpede sig med nød og næppe videre i Champions League og fører desuden Premier League.

Og netop Jürgen Klopp har været en stor del af Liverpools retur til toppen de sidste par år, hvorfor tyskeren da også har en stor stjerne hos klubbens og dens fans.

Klopp kom til klubben efter fyringen af Brendan Rodgers i efteråret 2015, og mindre end et år senere skrev han under på en ny kontrakt med klubben, der holder ham på Anfield indtil 2022.

Men han kan ikke love, at han forlænger den kontrakt. Det fortæller han i et interview med Sky Sports, hvor han ikke vil stille en garanti, han ikke er sikker på at kunne holde.

Annonce:

- Jeg vil ikke tænke så langt frem. Hvis du allerede skriver (at jeg vil blive, red.) vil mange folk snakke. Alt er godt lige nu, men samtidig: 'Klopp har ikke vundet noget'. Jeg har ikke vundet noget, så det er en del af sandheden. Vi behøver ikke ikke tænke på 2022, der er lang tid til.

- Til sommer er der folk, der vil sige, at det er det bedste tidspunkt for at gå, hvis vi har vundet noget, for vi vil aldrig vinde noget igen. Andre vil sige, jeg skal gå, hvis vi ikke vinder noget.

Jürgen Klopp har kontrakt med Liverpool til 2022. Foto: AP
Jürgen Klopp har kontrakt med Liverpool til 2022. Foto: AP
 

Selvom Klopp er glad i klubben nu, vil han ikke blive i klubben, hvis det ikke længere er tilfældet. Så vil han hellere gå end at prøve at blive mod enten sin egen eller andres vilje.

- Så længe at vi alle nyder turen her - og jeg mener alle, lige fra ejerne til spillerne og fansene, alle omkring klubben - kan vi prøve og prøve. Men kommer der et tidspunkt, hvor en af grupperne ikke er glade mere, skal vi ikke fortsætte og sige 'kom nu, lad os gøre det'.

- Det er en god tid nu, og der er lang tid til 2022. Så jeg skal forhåbentlig ikke tænke på det. Alt bliver godt, og det kan vi tænke på i stedet.

Annonce:

Liverpool topper ganske vist tabellen, men sæsonen er kun halvt færdig, og forspringet til den nærmeste titelrival Manchester City er kun på fire point. Derfor skal Liverpool i første omgang forsøge at holde fast i førstepladsen henover julen.

Her skal de møde Newcastle i den traditionsrige runde 2. juledag, inden der er storkamp mod Arsenal på lørdag. Det hårde juleprogram slutter med en direkte dyst om førstepladsen mod Manchester City 3. januar.

Arsenal-stjerne får skrækmelding: Har brækket foden

Nu kommer Schmeichel og Eriksen i fokus: Her er julens store spørgsmål

United-ikon trækker overskrifter efter afklapsning: De er ikke bedre

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: