Trods skandaløse pokal-scener: Forstår vores fans

Følelserne løb højt på Villa Park, da West Bromwich gæstede Aston Villa i FA Cup'en. En kamp der endte med en hjemmesejr, som dog blev overskygget af langt anderledes handlinger

Polfoto
Polfoto

I lørdagens FA Cup-opgør mellem West Bromwich og Aston Villa blev banen på Villa Park i slutminutterne invaderet af hjemmefans, mens at der i West Bromwich-enden blev kastet med stole.

Forfærdelige scener, som ingen steder i fodboldverdenen hører hjemme, og det var heller ikke just nogen rolig West Bromwich-træner, som efterfølgende udtalte sig til den opmødte presse.

- Det er skammeligt. Vi vil ikke se sådan nogle scener, siger Tony Pulis til BBC.

Kort efter slutfløjtet sendte Aston Villa en udtalelse ud, som beklagede fansenes opførsel.

- Klubben tolererer under ingen omstændigheder fans som invaderer banen. Vi er meget skuffede over, at hvad der skulle have været en mindeværdigt og stolt moment for vores fans, blev spoleret af dem som ikke kunne kontrolere sig selv. De har svigtet dem selv og klubben, skriver klubben.

Sherwood forstår fansene
Den nyudpegede Aston Villa-træner Tim Sherwood kunne dog godt forstå fansenes opførsel.

- Jeg må sige, at jeg ærlig talt godt kan forstå fansenes følelser. De har netop slået deres lokalrivaler to gange på en uge - en gang i en FA Cup-kvartfinale - og følelelserne løber højt, men klubben kan ikke tolerere de handlinger - specielt hvis nogle (spillere, red.) blev rørt.

Og sikkerheden for spillerne var ikke i top så snart tilskuerne stod på banen. Fabian Delph var en af de Aston Villa-spillere som blev udsat for lidt af hvert.

- Det var farligt. Nogle prøvede at tage mine støvler af. Folk prøvede at kysse mig, og andre bed mig. Det var skræmmende, siger den engelske landsholdsspiller.

Se også: Skandale i Okore-kamp: Her stormer fans ind på banen

Se også: Okores holdkammerat efter triumf: Fansene bed mig

1 af 2 Tim Sherwood. (Foto: AP)
2 af 2 Polfoto
2 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere