TV: Agüeros mål nummer 100 ikke nok

1-1 var hverken fugl eller fisk for nogle af klubberne, da Manchester City og Newcastle spillede uafgjort

Agüero scorede, men det var ikke nok til sejr (Foto: AP)
Agüero scorede, men det var ikke nok til sejr (Foto: AP)

Manchester City satte point til ude mod Newcastle i Premier League tirsdag aften, da de to klubber med vidt forskelligt udgangspunkter tørnede sammen.

Resultatet betyder, at Manchester City på tredjepladsen har 61 point - ét mere end Arsenal på fjerdepladsen, men Londonklubben har spillet en kamp færre.

Derfor kan man med rette sige, at gæsterne i højere grad tabte to point, end man vandt et enkelt i jagten på at sikre sig den tredjeplads, der giver direkte adgang til Champions League i næste sæson.

For Newcastle var det samme situation, da Rafael Benitez' tropper jagter overlevelse i den bedste række og godt kunne bruge tre point.

Premier League Leicesters mesterværk i fare: Vardy kan få fatal straf

Premier League Dommen over eminente Eriksen: To genistreger - og en bommert

Med det ene point ligger Newcastle fortsat næstsidst, men nu med 29 point i det tætte løb med Sunderland og Norwich om at sikre overlevelse i ligaen.

Der var spillet 14 minutter, da Manchester City bragte sig foran efter et frispark i venstre side. Aleksandar Kolarov lagde bolden ind i panden på Sergio Agüero, som headede gæsterne foran med sit Premier League-mål nummer 100.

Efter lidt over en halv time slog hjemmeholdet tilbage. Moussa Sissoko lagde en lang aflevering over i højre side, hvor Vurnon Anita tog nogle træk ind i feltet og fladt passerede Joe Hart i City-målet til 1-1, som også blev pausestillingen.

Der blev ikke scoret yderligere i anden halvleg, og dermed måtte begge klubber nøjes med det ene point.

Her udligner Newcastle mod City:

5 kommentarer
Vis kommentarer