TV: Arsenal isolerer Leicester i bunden

Arsenal klatrer op i top fire i Premier League efter sejr over Leicester tirsdag

Meget var på spil i begge ender af tabellen, da Arsenal tirsdag tog imod Leicester. London-klubben kunne med en sejr se sig selv i top fire, mens Leicester på sidstepladsen har brug for points. Tirsdag blev det dog Arsenal, der trak det længste strå.

Det var ellers Leicester, der var tæt på at sikre sig en drømmestart. Riyiad Mahrez kom i en god position i feltet, men måtte se sit forsøg blive blokeret i sidste øjeblik. Efter en ny god chance til Mahrez tog Arsenal kontrollen, og dette gav pote efter 23 minutters spil.

Efter 16 målløse kampe: Balotelli-mirakel redder Liverpool

Mesut Özils hjørnespark fandt Laurent Koscielny i feltet, der bragede værterne i spidsen. 2-0 blev det også før pausen, da Theo Walcott kom først på en retur, og sikrede en pauseføring på 2-0.

Leicester gav dog ikke op efter pausen. Andrej Kramaric var kun en flot redning fra at reducere, og kort efter måtte Arsenal give efter. Andrey Kramaric opfangede en løs bold i feltet, og så stod der pludselig 2-1 på måltavlen.

Leicester kom tæt på i den afsluttende fase, hvor måde Mahrez og Kramaric havde gode tilbud udefra. Også Arsenal havde sine tilbud, men da ingen af de to mandskaber fandt netmaskerne yderligere, kunne Arsenal juble over alle tre points samt en aktuel fjerdeplads.

TV: N'Doye-show sendte Okore under stregen

I Hull kom Dame N'Doye på tavlen, da han var med til at sikre 2-0 sejren over Jores Okore og Aston Villa. Forinden havde Nikica Jelavic sikrede en 1-0 føring, inden den tidligere FCK-spiller N'Doye afgjorde efter pausen. Jores Okore spillede hele kampen for Villa.

I Sunderland tog QPR noget så sjældent som en udesejr, da London-klubben sejrede med 0-2. Leroy Fer og Bobby Zamora sikrede de tre points inden pausen.

Bombe: Laudrup favorit til QPR-job

Se målene: QPR snupper sjælden udebanesejr:

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?