TV: Besejrede kræft - se fans hylde i rørende comeback

Newcastles Jonas Gutierrez har kæmpet sig flot tilbage efter en slem sygdomsperiode, og i lørdagens Premier League-runde var han for første gang tilbage i truppen hos Premier League-holdet

- Du har testikelkræft.

Det var den nedslående og chokerende besked, Newcastles Jonas Gutierrez fik tilbage i september sidste år.

Siden da har den argentinske spiller kæmpet en hård kamp om at besejre den farlige sygdom, og tilbage i december blev han endelig erklæret rask. Den 31-årige midtbanespiller afsluttede sin kemo-behandling i hjemlandet og begyndte efterfølgende at træne med Newcastles U21-hold.

Se også: Kræftramt fodboldspiller på vej mod sensationelt comeback

Argentineren har haft en hård tid det sidste halve år, men støtten fra venner, fans og spillere har hjulpet ham gennem forløbet.

- Behandlingen var hård. Kemoterapi er en hård behandling, men jeg har masser af kræfter fra fans og mine holdkammerater - de har hele tiden bakket mig op, siger han til Sky Sports og tilføjer:

- Jeg er så stolt over at være tilbage. De har altid støttet mig gennem min sygdom, og også Newcastle har støttet mig. De blev hos mig i en svær periode i mit liv. Mine holdkammerater sendte mig beskeder og ringede for at høre, hvordan det gik. Jeg var så glad for de beskeder og opkald.

Og lørdag eftermiddag var han endelig tilbage i de sort-hvide striber.

Gutierrez var udtaget til kampen mod Aston Villa, og selvom argentineren ikke fik nogle minutter på banen, var han stadig den helt store hovedperson.

Publikum hyldede ham både før og under kampen, og opgøret enlige målscorer Papiss Cisse fejrede også sit mål ved at løbe ud til Gutierrez og omfavne ham.

Se de rørende billeder øverst i videoen - og nedenunder kan du se Cisse score kampens enlige mål mod Aston Villa, der havde Jores Okore med i hele opgøret.

 

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere