TV: Blæret mål og udvisning i United-skuffelse

West Hams Cheikou Houyate brillerede med en flot teknisk scoring - men det var ikke nok, for Manchester United fik udlignet ved Daley Blind i de døende minutter

Søndag aften gled Manchester United ud af top tre Premier League, da holdet skuffede med 1-1 på udebane mod West Ham. Dermed har man ét point op til Southampton, mens West Ham stadfæstede sin ottendeplads.

Første halvleg endte uden scoringer, men det var West Ham, der var tættest på at score. Ved flere lejligheder var værterne farlige på dødbolde, og Uniteds forsvar så usikkert ud. Heldigvis for gæsterne havde David de Gea endnu en god kamp i målet, og den spanske keepere diskede op med flere gode redninger før pausen.

Ryan Giggs og manager Louis van Gaal. Førstnævnte har selv prøvet en offentliggjort sex-sag, mens van Gaal i eftermiddag skal styre holdet i en svær udekamp mod West Ham. (Foto: AP) Premier League Avis: United-spillere i sexskandale

Fire minutter inde i anden halvleg kunne han dog ikke gøre noget, da hans forsvar endnu en gang ikke var i stand til at forsvare en dødbold ordentligt. Mark Noble sendte et frispark ind i Uniteds felt, og bolden dumpede ned til Cheikou Kouyate, der tog to jongleringer i luften, uden det passive forsvar pressede ham, og han kunne flugte bolden ind til 1-0.

Flot teknisk detalje af Kouyate ved 1-0-scoringen. (Foto: AP)
Flot teknisk detalje af Kouyate ved 1-0-scoringen. (Foto: AP)

Scoringen satte gang i United, der lagde pres på West Ham det meste af anden halvleg. Gæsterne havde svært ved at skabe store chancer, men både Radamel Falcao og Robin van Persie burde have scoret. I den anden ende måtte De Gea hive endnu et par fornemme redninger ud af ærmerne i målmandstrøjen.

Et minut inde i overtiden fik Manchester United udbytte af deres pres, da en ballon-bold i West Ham-feltet ikke blev clearet ordentligt, og Daley Blind flot flugtede bolden ind til 1-1. Kort efter blev Luke Shaw udvist for sin anden advarsel, men mere skete der ikke, og kampene sluttede med ét point til hvert hold.

0 kommentarer
Vis kommentarer