TV: Chelsea-stjerne snyder - men slipper for udvisning

Chelsea skal føle sig heldige med at ende kampen med alle 11 mand på banen, for Gary Cahill undgik at få sit andet gule kort i kampen for film

Gary Cahill forsøgte at filme sig til et straffespark - og han havde en advarsel i forvejen.
Gary Cahill forsøgte at filme sig til et straffespark - og han havde en advarsel i forvejen.

Gary Cahill fik som sædvanlig alle 90 minutter i midterforsvaret for topholdet Chelsea, da London-holdet mødte Hull City på hjemmebane - men det minutantal skulle have været forkortet med 35 minutter.

Den engelske landsholdsspiller havde tidligere i opgøret fået en advarsel for en hård tackling, og efter 53 minutters spil burde han have modtaget det andet gule kort - og dermed fået en tidlig badebillet.

Se alle højdepunkterne her

Ved stillingen 1-0 til Chelsea chippede Cahill bolden over to Hull-spillere i feltet, men lod sig derefter falde let uden nogen kontakt fra de stribede Hull-spillere. Modstanderne appellerede kraftigt for, at Chelseas forsvarsstjerne skulle have sit andet gule kort - men dommeren reagerede ikke. 

Skulle Cahill have modtaget sit andet gule kort?

I stedet modtog Hull-spilleren Tom Huddlestone direkte rødt kort tid efter, da han klart stemplede Filipe Luis på knæet, og det udnyttede Diego Costa til at lukke og slukke med målet til 2-0.

Frustreret Huddlestone får direkte rødt for stempling

Hulls manager, Steve Bruce, var da også alt andet end tilfreds med dommeren efter kampen.

- Den helt store episode i kampen var det manglende gule kort for film til Cahill. Hvis dét ikke var film, så ved jeg ikke, hvornår det er. Det var så åbenlyst, at han gik efter at få straffespark, og det var skidt arbejde, at hverken dommeren eller linjedommeren ikke så det. De stod meget tæt på situationen, sagde Bruce efter kampen til BBC.

Jose Mourinho (Foto: AP) Premier League Mourinho: Jeg straffer film hårdt

Chelseas manager Jose Mourinho mente ikke, at Gary Cahill prøvede at  filme sig til noget.

- Jeg har ikke set det på tv, men jeg tror ikke på, at Cahill filmer. Jeg kan ikke tro, at den store og ærlige fyr kunne finde på sådan noget. Han må have været ramt eller mistet balancen - andet kan jeg ikke tro, udtalte Mourinho.

Kampens dommer uddelte dog to gule kort for film til to andre Chelsea-spillere i opgøret - i første halvleg til Willian og efter pausen til Diego Costa.

0 kommentarer
Vis kommentarer